Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica - »Kako dvigniti kreativni (ustvarjalni) IQ v podjetju«, Brežice

Številka 07-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 13. februar 2019, od 17. do 19. ure

Kraj: Mestna hiša Brežice, Cesta prvih borcev 22, Brežice

Organizator: ZPTM Brežice

Na vprašanja kako s kreativnostjo povečati prodajo, prepričati in navduševati, dosegati poslovni uspeh, kako v nekaj korakih ugotoviti, da smo v bistvu vsi kreativni, a tega enostavno ne opazimo, nam bo odgovoril dr. Andrej Pompe, avtor, predavatelj, podjetnik, komunikolog, pisec in umetnik.

Na delavnici boste v šestih korakih spoznali naslednje:

  • Prvi korak do kreativca v sebi je: »Dovolim si biti ustvarjalen. Hočem videti in narediti stvari drugače kot drugi.«
  • Drugi korak temelji na osebnem spoznanju, da šele velika količina idej pripelje do briljantne ideje in da je zagotovo vsaj 50% vseh idej neumnih, kar pa še ne pomeni, da so destruktivne - pogosto namreč sprožijo nove zamisli.
  • Tretji korak narekuje: »Upam si povedati, česa sem se spomnil. Ni me strah kritik saj vem, da običajno kritizirajo tisti, ki sami nimajo idej ali pa so ljubosumni, ker so njihove zamisli površinske.«
  • Četrti korak nas poduči, da je potrebno ideje deliti z drugimi, saj le tako uvidimo kako naše zamisli učinkujejo na okolje. Pri tem je ključno spoznanje in sprejemanje, da je vsaka kritika, pa če je še kako boleča, namig, da z našo idejo ni vse tako kot si mislimo sami.
  • Peti korak pravi: »Četudi nimam vselej idej in zamisli, si pomagam s tehnikami in orodji, ki iz mene izvabijo rešitve, o katerih prej nisem niti sanjal.«
  • Šesti korak je ključen: »Če želim priti do spoznanj o lastni kreativnosti in če želim spoznati orodja,. Ki dajejo ustvarjalnosti krila, potem se moram udeležiti delavnice »Odkrijte kreativca v sebi.«

Kreativnosti se boste naučili in spoznali enostavne, a učinkovite metode za ustvarjanje idej in iskanje novih, učinkovitejših in drugačnih rešitev.

Na delavnici boste ustvarjali, kombinirali, iskali, reševali - sami, v parih in v skupini. Ne pozabite: Kreativnost je pismenost 21. stoletja.

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov