Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačni dogodek - POPRI - Regionalno tekmovanje Jugovzhodna Slovenija: Predizbor podjetniških idej za državno tekmovanje POPRI 2019, Novo mesto

Številka 06-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 12. februar 2019

Kraj: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podreznik 15, Novo mesto

KAJ POMENI BESEDA POPRI? ALI GRE ZA ZAČIMBO?

Seveda ne … POPRI je največje slovensko tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo med mladimi. Razvojni center Novo mesto v sodelovanju z RIC Bela krajina in Podjetniški inkubator Kočevje pripravljamo prvo regionalno tekmovanje, ki služi kot predizbor podjetniških idej za državno tekmovanje POPRI 2019 v Novi Gorici.

Osnovni namen projekta je prispevati k dvigu sposobnosti mladih na področjih inovativnosti, sprejemanja tveganj, komunikacije, timskega dela in uresničevanja svojih podjetniških zamisli.

Na tekmovanje se  tako lahko prijavijo mladi, ki živijo ali se šolajo v občinah Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk.

Starostne kategorije udeležencev:

  • osnovnošolci (7., 8. in 9. razred),
  • dijaki,

študentje in mladi do 29 let, ki še nimajo ustanovljenega podjetja za podjetniško idejo, s katero se prijavljajo na tekmovanje.

Izpolnjen poslovni model pošlji do 5. februarja 2019 na e-naslov: bokb/kbltfAsd.on/tj. Strokovna komisija bo prispele poslovne modele pregledala in v vsaki starostni kategoriji izbrala najboljše.

Predstavitev najboljših poslovnih modelov posameznih kategorij bo 12. februarja 2019, v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, Podreznik 15, Novo mesto.

Za predstavitev je namenjenih največ 10 minut - 5 minut je na voljo za predstavitev poslovnega modela in 5 minut za vprašanja komisije.

Komisija bo v vsaki starostni kategoriji izbrala dve najboljši ideji, ki se bodo uvrstile neposredno na državno tekmovanje POPRI v Novi Gorici, ki bo 17. aprila 2019.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: bokb/kbltfAsd.on/tj.

Več informacij od dogodku najdete tukaj.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov