Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Nov spletni portal o Braziliji

Številka 28-2014 | Področje: Kažipot po globalnem trgu

Vir in informacije: http://www.izvoznookno.si/, 9. 7. 2014, Avtor: Andreja Kodermac, Ministrstvo za zunanje zadeve, Direktorat za gospodarsko diplomacijo, Sektor za javno diplomacijo in bilateralno gospodarsko sodelovanje

V začetku julija 2014 je Ministrstvo za zunanje zadeve Brazilije skupaj z brazilskim Ministrstvom za razvoj, industrijo in zunanjo trgovino ter Ministrstvom za kmetijstvo, živinorejo in oskrbo predstavilo poseben portal, na katerem so zbrane ključne informacije o Braziliji s področja zunanje trgovine in naložb.

Namen novega portala, ki ga je mogoče najti na povezavi: www.brasilexport.gov.br, je zbrati vse informacije s področja zunanje trgovine in naložb v Brazilijo na enem mestu. Portal je razdeljen na tri ključne dele: Izvoz iz Brazilije, Naložbe v Brazilijo ter Raziščite Brazilijo.

Na novem portalu je mogoče zaslediti podrobne informacije o zunanji trgovini, naložbene priložnosti po posameznih sektorjih in regijah, statistične podatke, registre brazilskih izvoznikov po posameznih sektorjih (npr. avtomobilski in farmacevtski sektor, živali, mesa, lesa, soje etc), seznam sejmov in drugih pomembnih poslovnih dogodkih.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov