Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 28-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Jul-16

Francosko družinsko podjetje, ki izdeluje lesno-volnene pakirne izdelke išče dobavitelja lesno-volnenih žogic/kroglic. Ponuja možnost podizvajalskega poslovnega sodelovanja.

EEN-Jul-17

Francosko mizarsko podjetje išče partnerje za vrhunske izdelke in projekte notranje opreme. Podjetje išče partnerje iz dopolnilnih sektorjev stavbnega pohištva, kot so keramika, razsvetljava, vrata, pohištvo, izdelki kovinske obrti, itd. Namen je ponuditi večji nabor rešitev in oblikovanje tesnega partnerstva za vzajemno boljše poslovanje. Podjetje je zainteresirano za distribucijo, podizvajalsko sodelovanje in vzajemne sporazume o proizvodnji.

EEN-Jul-18

Škotsko podjetje, ki se ukvarja s hidro inštalacijami išče partnerja v kateri koli evropski državi, ki bi dobavljal elektromagnetne generatorje (PMG) za njihove projekte.

EEN-Jul-19

Francoski polnilec izvirske vode, specializiran za polnjenje 5-galonskih steklenic (za dobavo po pisarnah in domačo rabo) išče izdelovalca »predoblik« PET, ki bi bil pripravljen za izvedbo naročila kot podizvajalec.

EEN-Jul-20

Vodilno francosko podjetje za trženje lesenih izdelkov za otroke na francoskem trgu (npr. leseni stoli, stajice, postelje, mini otroško pohištvo), išče poslovno sodelovanje s proizvajalci, ki izdelujejo raznovrstne lesene proizvode za otroke in bi jih lahko ponudili kot komplementarni program. Podjetje ponuja distribucijsko poslovno sodelovanje.

EEN-Jul-21

Avstrijsko podjetje iz Štajerske, ponuja svoje distribucijske storitve za podjetja, ki bi rada plasirala svoje prehrambne in delikatesne izdelke (na primer olja, kis, začimbe, itd) na avstrijskem trgu.

EEN-Jul-22

Češki trgovec z vinom išče proizvajalce vina, ki pakirajo vina tako v sodih kot tudi  steklenicah. Volumen sodov mora biti 1000 litrov. Dobavitelj vina mora sam poskrbeti za logistiko. Podjetje ponuja distribucijske storitve.

EEN-Jul-23

Podjetje iz Poljske išče partnerje, ki so pripravljeni sodelovati pri razvoju sistema  večnamenskih polic za shranjevanje, ki temelji na enotni strukturi, ki omogoča kakršnokoli konfiguracijo.

EEN-Jul-24

Uveljavljeno grško podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo mleka, jogurta in sladoleda se zanima za vzpostavitev skupnega podjetja z drugimi proizvajalci/predelovalci mleka za razvoj, proizvodnjo novih izdelkov in prodor na nove trge.

EEN-Jul-25

Majhno norveško oblikovalsko podjetje, ki šele začenja s svojim poslovanjem išče proizvajalce za njihove izdelke. Podjetje bo začelo s ponudbo izdelkov za strežbo hrane v gostinstvu. Proizvodi bodo iz različnih materialov kot so porcelan, steklo, plastika, les pa tudi iz kovine. Podjetje išče partnerje zainteresirane za proizvodno sodelovanje.

EEN-Jul-26

Madžarsko majhno podjetje je razvilo tehnologijo pirolize za recikliranje odpadnih gum. Glavna prednost tehnologije je v tem, da je moč pridobiti »tržne« materiale iz postopka recikliranja odpadnih gum. Podjetje išče partnerje kot podizvajalce, ki lahko zagotavljajo velike količine odpadnih gum.

EEN-Jul-27

Madžarsko MSP se ukvarja z razvojem nove vrste dodatnega materiala, ki poenostavlja proizvodnjo predoblik za PET plastenke. Podjetje išče industrijskega partnerja za proizvodnjo tega dodatnega materiala prek proizvodnega, licenčnega ali podizvajalskega sodelovanja.

EEN-Jul-28

Belgijsko podjetje, ki je razvilo tehnologijo za eliminacijo fosfatov in dušika iz odpadnih industrijskih vod išče podizvajalce.

EEN-Jul-29

Nemški trgovec na debelo z gradbenimi materiali išče proizvajalce izolacijskih materialov iz celuloznih vlaken, da bi jih ponudil na nemškem tržišču.

EEN-Jul-30

Britansko podjetje, ki deluje kot trgovec in zastopnik podjetij iz gradbenega sektorja ponuja trgovske posredniške storitve evropskim podjetjem, ki izdelujejo materiale za gradbeni sektor, vključno z jeklenimi okvirji za stavbe, gradbenimi odri, fasadnimi rešitvami iz aluminija in proizvajalcem aluminij-lesenih oken.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov