Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna predstavitev storitev podpornega inovativnega okolja (SIO) raziskovalcem IJS, Ljubljana

Številka 02-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 14. januar 2019, od 14.00 do 15.30 ure

Kraj: Institut Jožef Stefan (soba C86), Jamova cesta 39, Ljubljana

Predstavitve podpornih storitev za raziskovalce, ki načrtujejo zaščito intelektualne lastnine in trženje invencij, ki temeljijo na rezultatih raziskovalno razvojnega dela njihove javne raziskovalne institucije, potencialno v okviru odcepljenega podjetja.

Program dogodka:

  1. Kreiranje in zaščita intelektualne lastnine IJS z aktualnimi podpornimi storitvami SIO in možnostmi zagotavljanja financiranja stroškov patentnih zaščit. Dr. Levin Pal, Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.
  2. Iskanje industrijskih partnerjev in podporne storitve za vzpostavitev sodelovanja ter zadnji aktualni razpis za spodbujanje sodelovanja s proizvodnimi podjetji. Mag. Robert Blatnik, Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.
  3. Načrtovanje in ustanavljanje odcepljenih podjetij ter mentorska podpora SIO z aktualnimi razpisi za zagonska sredstva. Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.
  4. Diskusija z udeleženci in določitev potencialnih novih inkubirancev in tehnoloških primerov ter načrtovanih aktivnosti.

Na dogodku bosta predavala dr. Levin Pal, Vodja skupine za zaščito intelektualne lastnine, Višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami in mag. Robert Blatnik, Višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, Strokovnjak za odcepljena podjetja, Koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional - CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).

Prijave: Vljudno vas prosijo za potrditev vaše udeležbe in pripravljenosti za kratko predstavitev vašega podjetja oz. raziskovalnega odseka oz. področij možnega sodelovanja s povratno pošto na e-naslov: ufiopmphjkfAjkt/tj do torka, 8 januarja 2019.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: ufiopmphjkfAjkt/tj.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne




Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov