Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 27-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Jul-1

Romunski distributer visokotlačnih črpalk išče proizvajalce industrijskih orodij in ponuja svoje storitve kot distributer.

EEN-Jul-2

Romunsko podjetje, specializirano za proizvodnjo športne opreme išče podizvajalca za tiskanje in vezenje logotipov na svoje športne izdelke.

EEN-Jul-3

Rusko podjetje, specializirano za prodajo pritrdilnih orodij iz jekla, nerjavečega jekla, medenine, polimerov, jeklenih fasadnih odrov, stolpov iz jekla in aluminija, aluminijaste lestve, orodij za brušenje in rezanje, specializiranih sponk/vezi za lesno gradnjo hiš išče dobavitelje zgoraj naštetih orodij in izdelkov v evropskih državah za trženje na ruskem trgu.

EEN-Jul-4

Rusko podjetje, specializirano na področju biotehnologije, izdelkov za zdravstveno nego, medicinske tehnologije, opreme, farmacevtskih izdelkov in svetovanja, išče proizvajalce zdravil in medicinske opreme, ki želijo vstopiti na ruski trg ali da bi ustanovili skupno podjetje v Rusiji.

EEN-Jul-5

Litovsko podjetje, ki dela v industrijskem in energetskem sektorju, išče dobavitelje ventilov, črpalk, kazalnikov nivoja, izmenjevalcev toplote, pnevmatske opreme in pribora, parnih kotlov ter proizvajalce kombiniranih enot za proizvodnjo toplote in elektrike. Podjetje ponuja distribucijske in trženjske storitve v Litvi.

EEN-Jul-6

Rusko podjetje, specializirano za dobavo pritrdilnih elementov (industrijski pritrdilni elementi različnih vrst in materialov) nudi storitve trgovskega posrednika.

EEN-Jul-7

Poljsko podjetje, specializirano za zagotavljanje storitev kot so popravila in montaža strojev in naprav, namestitev namakalnih sistemov za proizvodnjo in gojenje rastlin, kot tudi namestitev naprav za čiščenje odplak išče poslovno sodelovanje v obliki licenčnih pogodb.

EEN-Jul-8

Inovativno nemško prehrambeno podjetje išče evropske podizvajalce, ki imajo proste kapacitete pri proizvodnji marmelade in likerjev. Glavno poslovno področje družbe, je razvoj in proizvodnja novih živil v omejenih serijah.

EEN-Jul-9

Italijansko podjetje, ki nastopa kot ekskluzivni distributer in monter naprav za proizvodnjo električne energije (motorjev in turbin), za ogrevanje in hlajenje išče proizvajalce gorivnih celic, ki se napajajo z vodikovim plinom s polnilniki 5 to 100/200 kilovatov, da bi dopolnili svojo paleto izdelkov za italijanski trg.

EEN-Jul-10

Nemški mednarodno priznani proizvajalec delovnih stolov, išče podizvajalce. Potencialni partnerji morajo zagotavljati nemškemu podjetju visoko kakovostne izdelke, kot so okvirji iz jeklenih cevi, lesene osnove za sedeže in lesene sedežne »lupine«, kakor tudi tekstilni in usnjeni rezani dodatki/deli. Poleg tega podjetje išče ponudnike storitev na področju sedežnega oblazinjenja.

EEN-Jul-11

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo aluminijastih profilov išče dobavitelje surovin (anodiziran aluminij) in opreme (stroje za aluminijeve profile) v evropskih državah. Podjetje želi s potencialni partnerji sklepati proizvodne sporazume.

EEN-Jul-12

Rusko podjetje specializirano za storitve avtopralnice in avtomobilski »tuning« išče mednarodne partnerje. Podjetje želi najti dobavitelje kemikalij (za potrebe avtopralnice) in »plasti dip-a« za avtomobilski tuning. Družba se zelo zanima za izmenjavo izkušenj z mednarodnimi partnerji ter sklepanje partnerstev v obliki pogodbe o trgovskem zastopanju.

EEN-Jul-13

Rusko podjetje specializirano v trgovini na debelo z gradbenimi materiali išče dobavitelje barv in barvnih mešanic v državah EU. Podjetje ima široko paleto gradbenih materialov za prodajo in 46 let izkušenj na tem področju. Podjetje ponuja distribucijsko sodelovanje.

EEN-Jul-14

Rusko podjetje išče dobavitelje elektronskih delov za LED informacijske table, semaforje, video zaslone, itn. Predvsem iščejo dobavitelje LED krmilnikov. Podjetje želi sklepati podizvajalske pogodbe.

EEN-Jul-15

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo plinskih kotlov in naprav za destilacijo, filtriranje in čiščenje tekočin išče poslovne partnerje za logistične storitve. Podjetje želi sodelovati z logističnimi ponudniki storitev, ki že imajo izkušnje z ruskimi izvozniki, ki ponujajo široko paleto logističnih storitev ter se striktno držijo dostavnih rokov.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov