Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 22-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-maj-31

Hrvaško podjetje, specializirano za proizvodnjo enosmernih ventilov brez filtra, ki se uporabljajo kot vakuumski »absorber« za PVC vrečke (npr. za vrečke kave). Ventili ohranijo aromo snovi v vrečki, vendar iz nje sprostijo pline. Zanimajo ga partnerji, ki bi bili pripravljeni skleniti komercialni sporazum za prodajo njegovih izdelkov.

EEN-maj-32

Podjetje iz Velike Britanije je veletrgovec obrtniško izdelanih daril iz lesa in izdelkov za notranje bivalne prostore. Išče nove  tržno obetavne izdelke za prodajo na trgu Velike Britanije. Nudijo sodelovanje na podlagi pogodbe o trgovskem posredništvu, morda tudi pogodbe o skupnem podjetju.

EEN-maj-33

Romunsko podjetje iz središča države, ki se ukvarja z veleprodajo raznih strojev in opreme, vključno s široko paleto pritrdilnih elementov vseh velikosti in oblik, iz različnih materialov in različnih navojev, orodij, izdelkov za higieno in čiščenje, izdelkov za delovno zaščito, rešitvami za manipuliranje in skladiščenje blaga, ponuja svoje storitve kot distributer v Romuniji.

EEN-maj-34

Srednje veliko ciprsko podjetje, specializirano za prodajo prehrambenih artiklov, zlasti zamrznjene hrane, išče sodelovanje z evropskimi partnerji za prodajo njihovih izdelkov na ciprskem trgu.

EEN-maj-35

Bolgarsko podjetje, ki deluje na področju varovanja okolja, želi uvažati izdelke in opremo za tretiranje odpadnih voda, zlasti za tretiranje aktivnega blata iz čistilnih naprav.

EEN-maj-36

Avstrijsko podjetje, specializirano za proizvodnjo preciznih mehatronskih komponent, išče partnerje za distribucijo svojih posebnih suhih tesnil, ki se v glavnem uporabljajo v proizvodnem procesu v kemični, petrokemični, farmacevtski in živilski industriji.

EEN-maj-37

Nemško podjetje ponuja specializiran servis (edinstven v Nemčiji in tudi v tujini) za odpravljanje okvar napajanja industrijskih sistemov informacijske tehnologije. Iščejo partnerja za distribucijo njihovih storitev oz. želijo z njim skleniti sporazum o trgovskem zastopanju.

EEN-maj-38

Italijansko podjetje, ki deluje kot podizvajalec v proizvodnji visoko preciznih mehanskih komponent, išče trgovsko posredniške storitve (agente, zastopnike, distributerje).

EEN-maj-39

Češko podjetje, ki se ukvarja z ogrevalnimi sistemi, želi sodelovati s podjetji, ki izdelujejo samoregulativne grelne kable in plošče za njihovo pritrditev. Njihova uporaba je mišljena predvsem za sisteme talnega ogrevanja. Možen je sporazum o trgovskem distribuiranju s tehnično asistenco.

EEN-maj-40

Romunsko trgovsko podjetje na debelo, specializirano za izdelke za dojenčke, otroke in matere, želi na romunskem trgu razširiti svoj prodajni asortiment. K sodelovanju vabi tuje proizvajalce tovrstnih izdelkov.

EEN-maj-41

Francosko podjetje z območja Pariza išče partnerje za trženje njihove krioterapijske kabine. Kabine so prostorsko zelo prilagodljive in jih je mogoče vgraditi tudi v mobilne enote (tovornjak ali prikolico), zasnovane pa so tako, da se doseže temperature med -110 ° C in -150 °C.

EEN-maj-42

Poljsko podjetje, specializirano za prodajo različnih izdelkov, ponuja svoje storitve podjetjem, ki želijo vstopiti na poljski trg. Ponujajo sporazum o trgovskem distribuiranju ali o zastopanju na poljskem trgu.

EEN-maj-43

Nizozemsko svetovalno podjetje nudi storitve tujim podjetjem, ki želijo razviti poslovno dejavnost na nizozemskem trgu. Podjetjem pomaga vzpostaviti njihovo poslovno strategijo, tistim, ki jo že imajo, pa predvsem pomaga pri realizaciji (stiki s poslovnimi partnerji, iskanje prodajnih partnerjev, trženje …). Družba želi sodelovati s tehnološko visoko orientiranimi in motiviranimi podjetji.

EEN-maj-44

Nemško podjetje, specializirano za izdelovanje posebnih strojev in avtomatizacijske tehnologije ponuja svoje znanje pri načrtovanju, projektiranju, izdelavi in vgradnji strojev za posebne namene. Iščejo zlasti partnerje iz avtomobilske, plastične pa tudi drugih industrij. Ponujajo pogodbo o podizvajanju ali proizvodni sporazum za razvoj novih ali obnovljenih proizvodnih programov.

EEN-maj-45

Madžarski razvijalec programske opreme išče distribucijske partnerje za njihov samostojno razvit sistem za nabavo proizvodnih virov. Zanima ga sodelovanje v skupnem podjetju ali na podlagi licenčnega sporazuma.

EEN-maj-46

Francosko malo podjetje s širšega območja Pariza ponuja nov dozirni sistem za praškaste substance, s katerim je mogoče tehtati tudi količine pod enim miligramom. Iščejo trgovske posrednike za promocijo in distribucijo njihovega sistema.

EEN-maj-47

Poljsko podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo in montažo kompletnih črpalnih postaj in njihovo vzdrževanje in je hkrati tudi trgovec na debelo in drobno z deli za omenjene postaje in kanalizacijo, ponuja trgovsko posredniške storitve tujim partnerjem na poljskem trgu.

EEN-maj-48

Podjetje iz Velike Britanije išče proizvajalce mokrih in suhih sistemov za ogrevanje, raznih vrst radiatorjev, kotlov, regulatorjev temperature in kontrolnih naprav. Omenjene izdelke bi ponudilo britanskemu trgu.

EEN-apr-49

Hrvaško podjetje ponuja inovativna naravna prehranska dopolnila, ki pomagajo odpravljati zdravstvene težave, kot so: odvečna teža, prebavne motnje, kardiovaskularne motnje, težave z alergijami itd. Možne so različne oblike partnerstva (skupno podjetje, licenčna pogodba …). Podjetje hkrati išče distributerja za svoje izdelke.

EEN-maj-50

Francosko malo podjetje išče prodajne zastopnike ali distributerje za prodajo njihovih izdelkov ter znanja iz izdelovanja specialnih pakirnih strojev, prirejenih za dejavnosti, kot so kozmetika, medicina, agroživilstvo.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov