Organizacija ogleda dobrih praks v TPV d.o.o. Novo mesto

Datum: 29. november 2018, od 9. do 15. ure

Kraj: TPV d.o.o., Kandijska cesta 60, Novo mesto

SIQ Ljubljana vas v sodelovanju z Javno agencijo RS za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo vabi na brezplačno organizacijo ogleda dobrih praks v TPV d.o.o. Novo mesto, organizaciji dobitnici PRSPO.

Namen:

Na praktičnem primeru zmagovalca Priznanja RS za poslovno odličnost (PRSPO) spoznati možnosti in koristi uporabe modela odličnosti EFQM.

Skozi razpravo pridobiti odgovore na vprašanja in dileme, povezane z odličnostjo in uporabo modela odličnosti pri spodbujanju nenehnega izboljševanja in izboljševanju rezultatov poslovanja.

Program ogleda:

9.00 - 9.15 Sprejem udeležencev
9.15 - 9.20  Pozdrav s strani poslovodstva
9.20 - 10.45 Predstavitev TPV d.o.o. in razvoja odličnosti v podjetju (Anton Petrič)
10.45 - 11.00

Odmor

11.00 - 12.30 Voden pogovor in razprava (mag. Rajko Novak)
12.30 - 13.30

Odmor za kosilo

13.30 - 14.00 Transfer na lokacijo TPV Poslovna enota Velika Loka (pri Trebnjem)
14.00 - 14.45 Voden ogled proizvodnje (direktor PE VL)

Ogled priporočamo:

  • vsem, ki želite spodbuditi proces nenehnega izboljševanja in izboljšati rezultate poslovanja z uporabo modela odličnosti EFQM:
  • direktorjem in vodjem na različnih ravneh vodenja, odgovornim za obvladovanje sprememb in nenehno izboljševanje,
  • predstavnikom in pooblaščencem vodstva za sisteme vodenja, skrbnikom sistemov vodenja, vodjem kakovosti, članom timov za izboljšave, presojevalcem in svetovalcem na področju kakovosti, organizacije in vodenja.

Predavatelja:

  • Anton Petrič je svoje bogate delovne izkušnje začel pridobivati v podjetju Trimo Trebnje, kariero pa nadaljeval v podjetju TPV d.d iz Novega mesta, kjer je trenutno zaposlen kot direktor direkcije Sistemi vodenja. Vodil je več projektov v avtomobilski industriji, ter opravljal različne strokovne in vodstvene naloge. Je vodilni presojevalec sistemov vodenja ISO 9001, presojevalec za IATF 16949, ISO 14001 in BS OHSAS 18001. Kot ocenjevalec vrsto let sodeluje v postopku nagrade za poslovno odličnost PRSPO.
  • Mag. Rajko Novak je vodilni ocenjevalec v projektu Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost in licencirani trener EFQM za izvajanje EFQM usposabljanj (Usposabljanje za ocenjevalce po modelu odličnosti EFQM - EAT ter Usposabljanje notranjih ocenjevalcev – IAT). Sodeloval je pri pripravi slovenskega prevoda modela odličnosti EFQM 2013 in usposabljanju EFQM/PRSPO ocenjevalcev v letu 2015. Je svetovalec na področjih sistemov vodenja, strateškega načrtovanja, managementa poslovnih procesov in poslovne odličnosti. Več kot dve desetletji je zunanji sodelavec SIQ, kjer je vodilni presojevalec sistemov vodenja, predavatelj in strokovni vodja Šole kakovosti SIQ.

Brezplačni ogled vključuje:

  • gradivo
  • osvežilne napitke med odmori
  • kosilo
  • potrdilo in
  • parkiranje.

Prijava: Vsa mesta so žal ZASEDENA. Dodatne prijave zbiramo v primeru odpovedi posameznih udeležencev oz. objave dodatnega termina v mesecu decembru. Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Aktivnost financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov