Virtualni Forum Agenti Milano

Virtualni Forum Agenti Milano

26. 11. 2020 - 27. 11. 2020

na spletu

Datum: 26. in 27. november 2020

Tudi letos bo konec zadnjega tedna v mesecu novembru potekalo srečanje italijanskih agentov s predstavniki podjetij, ki želijo ponuditi svoje izdelke in/ali storitve italijanskim kupcem.

Gospodarska zbornica Slovenije bo v sodelovanju z Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija ter Ministrstvom za zunanje zadeve oziroma njihovimi diplomatsko konzularnimi predstavništvi v Rimu in Milanu tudi letos organizirala udeležbo slovenskih podjetij na poslovnem srečanju FORUM AGENTI v Milanu 26. in 27. novembra, ki pa bo letos potekalo nekoliko drugače kot v preteklosti, saj se bodo zainteresirana podjetja lahko opravila sestanke z agenti »na daljavo«, oziroma preko v naprej določenih terminov v okviru B2B elektronske platforme.

Prijave: Prijave za slovenska podjetja so že odprte in jih italijanski organizator sprejema do petka 13. novembra 2020. Zainteresiranim podjetjem svetujemo, da se na dogodek prijavite čimprej, saj je tako večja možnost, da bo vaš poslovni interes opazilo čim večje število ustreznih sogovornikov na italijanski strani.

Strošek udeležba na virtualni B2B dogodek znaša 750,00 € (DDV ni vključen - potrebna je samo obdavčitev za opravljeno storitev v tujini) in se poravna v skladu z izdano fakturo s strani italijanskih organizatorjev.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj