Vabilo za udeležbo na nacionalnem paviljonu INNOPROM (Jekaterinburg, Ruska federacija)

Vabilo za udeležbo na nacionalnem paviljonu INNOPROM (Jekaterinburg, Ruska federacija)

04. 07. 2022 - 07. 07. 2022

Jekaterinburg, Ruska federacija

Datum: od 4. do 7. julija 2022

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja iz vesoljske industrije ter visoko tehnološko napredna podjetja iz drugih industrij k sodelovanju na slovenskem nacionalnem paviljonu v času od 4. do 7. julija 2022 na mednarodnem industrijskem sejmu INNOPROM v Jekaterinburgu, Sverdlovska regija, Ruska federacija.

Predstavitev sejma INNOPROM

INNOPROM je eden največjih mednarodnih industrijskih sejmov, ki se izvaja vsako leto od leta 2010 dalje  v Jekaterinburgu, Ruska federacija. Gre za glavno industrijsko izvozno platformo Ruske federacije in enega glavnih prizorišč federalnega ministrstva za industrijo in trgovino Ruske federacije.

INNOPROM služi kot platforma, na kateri se kreirajo osnove industrijske politike v Ruski federaciji. Več kot 80 % razstavljavcev so kupci ne samo iz Ruske federacije, temveč iz celega sveta, specialisti iz industrijskih podjetij, ki odločajo o uvajanju novih produktov in tehnologij v njihove proizvodnje.

Promocija slovenske vesoljske industrije ter napredne tehnologije iz drugih industrij

SPIRIT Slovenija bo na 121 m2 na nacionalnem paviljonu promovirala slovensko vesoljsko industrijo ter napredne tehnologije iz drugih industrij. Partnerja pri promociji na slovenski in ruski strani sta Agencija za razvoj Sverdlovske regije in Konzulat Republike Slovenije v Ruski federaciji s sedežem v Jekaterinburgu. Generalna pokrovitelja slovensko ruskega industrijskega sodelovanja na INNOPROM sta minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije N.E. Zdravko Počivavšek ter minister za industrijo in trgovino Ruske federacije N.E. Denis Manturov.

SPIRIT Slovenija bo skupaj s partnerjema organizirala v času sejma promocijo dosežkov slovenskih podjetij, ki se bodo registrirali kot razstavljavci na nacionalnem paviljonu ter bo organizirala Slovensko rusko poslovno in investicijsko konferenco v času trajanja sejma z organiziranimi b2b srečanji. Dodatno bo SPIRIT Slovenija organizirala poslovno delegacijo za vsa zainteresirana podjetja, ki se bodo sejma udeležili kot obiskovalci.

Rok za prijavo na javni poziv je 31. 3. 2022.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj