Usposabljanje ABC podjetništva 2020 v Ljubljani

Usposabljanje ABC podjetništva 2020 v Ljubljani

18. 03. 2020 - 21. 05. 2020

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska, Ljubljana

Datum: trajanje od marca do maja 2020

Usposabljanja ABC podjetništva je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah. Usposabljanj se lahko udeležite vsi podjetniki začetniki ne glede na regijo.

TERMINI usposabljanj v Ljubljani

Usposabljanje bo potekalo v obliki 5 modulov, vsak modul bo trajal 10 šolskih ur.

V okviru javnega natečaja, ki ga bo razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.

Udeležba na usposabljanjih ABC podjetništva je brezplačna.

Prijava: Vse zainteresirane podjetnice in podjetniki začetniki vabimo, da svojo udeležbo potrdijo na e-naslov: tanja.jamnik@gzs.si ali mateja.loparnik@ozs.si.

Dodatne informacije: Regijska točka SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska, Kontaktni osebi: Tanja Jamnik, e-naslov: tanja.jamnik@gzs.si, Tel: (01) 5898 105 ali Mateja Loparnik Učakar, e-naslov: mateja.loparnik@ozs.si, Tel: (01) 58 30 570.



Nazaj