Roadshow Sežana 2020

Roadshow Sežana 2020

04. 03. 2020

Inkubator Sežana, Kraška ulica 2, Sežana

Datum: 4. marec 2020, od 9. do 11. ure

V Inkubatorju Sežana bo potekal dogodek, ki je namenjen podjetnikom, ki iščejo denar, kontakte, pospeševalniške programe, mentorje in praktične nasvete za konkretizacijo njihovih inovativnih idej in komercializacijo produktov.

V kratkem in jedrnatem dogodku, vam bodo posredovane zgoščene informacije in konkretni nasveti s pomočjo katerih boste lahko enostavno sprejeli odločitve za prihodnost vašega posla. Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Inkubator Sežana.

Program dogodka: 

9.00 - 9.30 | Predstavitev produktov P2, SK75, SI-SK in drugih

Ključne informacije, pogoji, kriteriji in časovnice posameznih produktov. Izkušnje iz prve roke iz preteklih razpisov.

  • Predstavnik Slovenskega podjetniškega sklada
  • Urban Lapajne, Start:up Slovenija

Slovenski start:up leta 2020 čakajo atraktivne nagrade. Na konferenci PODIM pa vas čaka tri dni podjetniške eksplozije z mednarodnimi investitorji, govorci in mreženjem.

  • Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

10.00 - 10.30 | Kako pripeljati idejo do konkretizacije in tržnega uspeha

Podjetniški pogovor o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja.

  • Jan Isakovič, Artesia

10.30 - 11.00 | Feedback v živo, skupinska in individualna vprašanja

Predselekcija Startup Slovenija vam lahko prinese pomembne točke za prijavo na razpis P2 in SK75 SPS. Pomembno vlogo v predselekciji igra osebna predstavitev na DEMO DNEVu. Izvedeli boste konkretne nasvete kako pripraviti prepričljivo predstavitev. Hkrati boste lahko v živo predstavili vašo idejo in prejeli povratno informacijo organizatorjev predslekecije Startup Slovenija in Slovenskega podjetniškega sklada.

  • Urban Lapajne, Start:up Slovenija

Udeležba je brezplačna.

Več

Prijava: Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca.



Nazaj