Poslovna konferenca - »Investicijske priložnosti v Sloveniji in možnosti za poslovno sodelovanje slovenskih in turških podjetij« (Istanbul, Turčija)

Poslovna konferenca - »Investicijske priložnosti v Sloveniji in možnosti za poslovno sodelovanje slovenskih in turških podjetij« (Istanbul, Turčija)

15. 10. 2019 - 16. 10. 2019

Hotel Pullman 5* Airport and convention center Istanbul, Turčija

Datum: 15. in 16. oktober 2019

Organizatorji: SLOTUR - Slovensko Turški poslovni klub, Ministrstvo za gospodarski in tehnološki razvoj, Javna agencija SPIRIT Slovenija

POZOR: ZA UDELEŽBO NA POSLOVNI KONFERENCI JE MOŽNO PRIDOBITI 60 % NEPOVRATNIH SREDSTEV (vavčer slovenskega podjetniškega sklada)

Program poslovno investicijske konference:

Torek, 15. oktober 2019

10.00 do 10.10

Uvodni pozdrav organizatorjev in partnerjev konference ter Veleposlanika republike Slovenije v Turčiji

10.10  do 10.40

Kako investirati v Sloveniji, predstavitev ugodnosti za tuje investitorje, primeri dobre prakse (Predstavniki Javne agencije Spirit Slovenija)

10.40 do 11.00

Predstavitev konkretnih projektov z možnostjo investiranja turških investitorjev, predstavitev več kot tridesetih konkretnih projektov, predstavitev konkretnih ponudb za nakup hotelov  (Predstavniki Sloturja - Slovensko Turškega poslovnega kluba)

11.00 - 11.10

Kako ustanoviti podjetje v Sloveniji, kako pridobiti dovoljenje za bivanje, predstavitev slovenske davčne politike

11.10 - 11 .30

Predstavitev konkretnih možnosti za sodelovanje slovenskih in turških podjetij, predvsem na področju gradbeništva; predstavitev večjih gradbenih projektov, ki jih bo Slovenija realizirala v naslednjih letih; predstavitev slovenskih poslovnih con in drugih možnosti za sodelovanje s turškimi podjetji.

11.30 do 13.00

B2B sestanki med slovenskimi in turškimi poslovneži 

13.00

Pogostitev za vse udeležence dogodka

Sreda, 16. Oktober 2019

10.00 - 12.00

obisk ene največjih poslovnih con v Istanbulu  /industrijska cona Ikiteli/, v kateri deluje 18.000 podjetij  s cca  200.000 zaposlenimi

Predstavitev možnosti za sodelovanje med slovenskimi in turškimi podjetji, predstavitev ponudbe slovenskih poslovnih con.

Organizatorji in udeleženci poslovne konference: V organizaciji Slovensko Turškega poslovnega kluba in soorganizaciji Javne agencije SPIRIT Slovenija bodo svojo ponudbo predstavile slovenske razvojne agencije, občine, razvojne cone, banke in podjetja iz različnih panog.

Partnerji s turške strani: Sodelovala bodo zainteresirana turška podjetja, Deik, gospodarska združenja iz Burse in Izmirja, podjetja s katerimi imajo kontakte častni konzuli Slovenije v Turčiji; ponudbo za sodelovanje na konferenci pa bomo poslali tudi cca 100 potencialnim investitorjem s turške strani, ki so že sodelovali na naših dogodkih v preteklosti, ali pa so obiskali Slovenijo oziroma pokazali konkretni interes za investiranje ali poslovno sodelovanje s slovenskimi podjetji. Pričakujemo udeležbo vsaj šestdesetih sedanjih ali potencialnih partnerjev s turške strani. 

Ponudba za sodelovanje:

Ponudba zajema:

  • Enostransko ali dvostransko objavo zanimivih projektov oz. investicijskih priložnosti ali predstavitev podjetij v posebni izdaji revije Slovenia Business v turškem jeziku. (revijo bomo poslali tudi na elektronske naslove nekaj tisoč ciljnih turških podjetij oz. potencialnih investitorjev)
  • Kratka predstavitev projektov ali podjetja na samem dogodku
  • Info točka na dogodku
  • Sodelovanje na sprejemu s pogostitvijo
  • dve nočitvi v hotelu 5* kjer bo potekal dogodek

Cena partnerskega sodelovanja:

Zaradi partnerskega sodelovanja in sofinanciranja s strani javne agencije SPIRIT Slovenija je v ceni že upoštevan 30 % popust.

  • VARIANTA A: Objava ENOSTRANSKEGA  oglasa /vključen je prevod in oblikovanje/- cena partnerskega sodelovanja 1.260 eur + ddv
  • VARIANTA B: Objava DVOSTRANSKEGA oglasa /vključen je prevod in oblikovanje/- cena partnerskega sodelovanja 1.820 eur + ddv

Pozor: Za udeležbo na dogodku je možno pridobiti 60 % nepovratnih sredstev (vavčer Slovenskega podjetniškega sklada)

Zadnji rok za prijavo je 13. sepember 2019.

Dodatne informacije: e-naslov: srecko.pirtovsek@slotur.com/iza.verdel@slotur.com



Nazaj