Poslovna delegacija v Bolzano (Italija)

Poslovna delegacija v Bolzano (Italija)

05. 11. 2020 - 06. 11. 2020

Bolzano, Italija

Datum: 5. in 6. november 2020

Med 5. in 6. novembrom 2020 bodo organizirali izhodno gospodarsko delegacijo v Bolzano, Italija.

Cilj delegacije so poslovni sestanki na področju gradnje z lesom in opreme interierja z italijanskimi arhitekti, agenti, gradbenimi podjetji in oblikovalci. Dogodek ima namen zajeti tudi poslovne partnerje s področja avstrijske Tirolske.

Vabljeni ste proizvajalci lesenih montažnih stavb, stavbnega pohištva ter notranjega pohištva / interierjev, ki imate fokus na izvozu na ta trg.

Program delegacije predvideva individualne poslovne (b2b) sestanke z vnaprej izbranimi ciljnimi italijanskimi partnerji, kjer boste imeli možnost poslovne predstavitve ter pogovora. Program obiskov in izbor ciljnih poslovnih kontaktov bo oblikovan tudi na osnovi želja udeležencev delegacije. Predviden je tudi dogodek v organizaciji Veleposlaništva RS v Rimu in mreženje z udeleženci. Možnost skupinskega prevoza in ureditve namestitve.

V kolikor fizična izvedba zaradi epidemioloških razlogov ne bo možna, se dopušča virtualno izvedbo poslovnih kontaktov oz. mešani fizično/virtualni dogodek.

Prijavite se lahko do 23. oktobra 2020.

Dodatne informacije in prijave

Glavni organizator / koordinator dogodka je Lesarski grozd ob podpori GZS CEMP ter SRIP PSiDL.

Dogodek organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologij - Direktorata za lesarstvo.



Nazaj