Mreženje inkubirancev Tovarne podjemov

Mreženje inkubirancev Tovarne podjemov

29. 09. 2021

Tovarna podjemov (1. nadstropje), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor

Datum: 29. september 2021, od 9.00 do 10.30 ure

Imaš inovativno poslovno idejo in želiš izkoristiti prednosti okolja inkubatorja, ki lahko da pospešek realizaciji tvoje ideje? Ali pa si že inkubirano podjetje in želiš spoznati še druga podjetja, se z njimi poslovno povezati, izmenjati izzive in mnenja? Te zanima, kakšne programe podpore pripravljajo na Tovarni za člane v prihodnjih mesecih?

Pridi na mreženjski dogodek na podjetniški inkubator Tovarna podjemov in spoznaj, kaj lahko pridobiš z delom v za startupe najbolj spodbudnem okolju. Na Tovarni so tesno povezani z univerzo, državo, lokalnimi oblastmi, podjetji tako na domačem, kot tudi tujem parketu, strokovnjaki, investitorji in drugimi akterji startup ekosistema. Za mlada zagonska podjetja so taka povezovanja ključna in veseli bodo, če bodo lahko pomagali prav vam.

Podjetniško povezovanje ter sodelovanje je z uspehom podjetja tesno povezano. To je še toliko bolj pomembno v zgodnjih fazah, ko startup potrebuje največ podpore. Z vključevanjem podjetnikov in podjetij v mrežo, postajajo podjetja močnejša in konkurenčnejša. Takšno je lahko tudi vaše.

V inkubatorju se startupi pripravljajo na različne razpise, podjetjem omogočajo svetovanje na področju oblikovanju poslovnega modela, določanje ciljne publike, prodaje, marketinga, financ...

Direktor Tovarne podjemov Matej Rus in vodji projektov Urban Lapajne ter Nataša Rus vam bodo predstavili, kaj vam prinaša članstvo v inkubatorju. Prav tako vam bodo predstavili program podpore, ki ga načrtujejo do novega leta. Vedno je kaj novega, zato pridite in preverite, kako ti lahko tokrat pomagajo.

Zakaj se udeležiti?

  • Priložnost učenja od kolegov - izmenjevanja izkušenj, kontaktov.
  • Priložnost tkanja novih poslovnih povezav - pridobi nove poslovne partnerje ali sodelavce.
  • Priložnost za razvoj novih idej in produktov - več glav več ve in včasih lahko en pogovor pomembno spremeni smer razvoja produkta, storitve, poslovanja.
  • Priložnost, da postaneš del hitro rastoče mariborske startup skupnosti - obdaj se z enakomislečimi ljudmi, ki te bodo pri podjetniških podvigih močno podprli.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj