CEE Automotive Forum 2021 - vabilo podjetjem na mednarodni poslovni forum

CEE Automotive Forum 2021 - vabilo podjetjem na mednarodni poslovni forum

20. 10. 2021 - 21. 10. 2021

Radisson Blu Béke Hotel, Budimpešta, Madžarska

Datum: 20. in 21. oktober 2021

Javna agencija SPIRIT Slovenija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo med 20. in 21. oktobrom 2021 organizira udeležbo slovenskih podjetij na mednarodnem poslovnem forumu CEE AUTOMOTIVE FORUM 2021 v Budimpešti (v Radisson Blu Béke Hotel).

Gre za edinstveni dogodek v CEE regiji, s ciljem poslovnih srečanj in mreženj med vodilnimi svetovnimi avtomobilskimi proizvajalci (OEM) in različnimi dobavitelji iz avtomobilske industrije, podjetji iz sorodnih področij, ponudniki storitev, start-upi kot tudi združenji iz avtomobilske industrije in drugimi podobnimi ustanovami. Forum daje udeležencem priložnost srečanj in mreženj na enem mestu v dveh dneh z vodilnim menedžmentom omenjenih podjetij (CEO, nabavni direktorji, drugi odločevalci).

Forum velja za dogodek strateškega pomena, ki je organiziran na visoki ravni in na katerem se predstavljajo nove strategije in napovedi, najnovejši trendi in razmere, nove tehnologije, kompetence in razvoj na področju avtomobilske industrije in proizvodnje. Vodilna tema skozi celotni letošnji dogodek bo revitalizacija avtomobilske industrije po Covid-19 pandemiji in soočanje z različnimi izzivi v prihodnje v novih post Covid razmerah.

SPIRIT Slovenija ponuja slovenskim podjetjem iz avtomobilske industrije možnost za (fizično) udeležbo na CEE Automotive forumu 2021 v Budimpešti, kjer bodo organizirana B2B srečanja. Forum omogoča tudi predstavitev kompetenc, proizvodov in storitev vodilnim svetovnim avtomobilskim proizvajalcem (OEM) in podjetjem iz avtomobilske industrije (kot Tier 1) za možnost vstopa v njihovo dobaviteljsko verigo ali krepitev že obstoječega sodelovanja.

Prijava: Zainteresirana podjetja vabimo k prijavi in (fizični) udeležbi na CEE Automotive forumu 2021 v Budimpešti, tako da izpolnite elektronsko prijavnico (v angleškem jeziku), do četrtka, 20. maja 2021.

Predstavniki sodelujočih slovenskih podjetij se boste tako udeležili dvodnevnega foruma in individualnih sestankov po lastni izbiri. Vsako sodelujoče podjetje bo lahko v skladu s pravili organizatorjev vnaprej rezerviralo do 3 B2B srečanj, druga dodatna individualna srečanja pa naknadno v času foruma. Med samim forumu bo tudi veliko priložnosti za neformalno mreženje z vsemi udeleženci.

Število prijav je omejeno na 10 podjetij. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Pri prijavah bo upoštevano zaporedje prijav podjetij.

SPIRIT Slovenija krije polovico stroškov kotizacije za enega (prvega) udeleženca podjetja, ki znaša 400 EUR (brez DDV). Drugo polovico krijejo podjetja sama neposredno organizatorju in znaša 400 EUR (brez DDV).

Organizator je omogočil tudi nižjo ceno kotizacije za drugega in vse naslednje udeležence iz istega podjetja, ki jo krijejo v celoti podjetja sama. Za drugega in vse nadaljnje udeležence podjetja bo organizator zagotovil 41% nižjo ceno kotizacije in znaša 700 EUR (brez DDV) na udeleženca.

Stroške prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami.

Več informacij o samem dogodku, trenutnem programu foruma in trenutno potrjenih govorcih, panelistih in udeležencih in drugo, se nahaja na naslednji povezavi: www.ceeautomotive.com.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 53 09 811, e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si



Nazaj