Brezplačno usposabljanje - »Notranja moč podjetnika - sodobnega voditelja«

Brezplačno usposabljanje - »Notranja moč podjetnika - sodobnega voditelja«

22. 10. 2019 - 24. 10. 2019

v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota, Lendavska ulica 33, Murska Sobota

Datum: 22. in 24. oktober 2019, s pričetkom ob 10. uri

V okviru projekta SPOT svetovanje Pomurje vas s partnerjem projekta Območno obrtno-podjetniško zbornico Murska Sobota vabijo na brezplačno usposabljanje, na katerem bodo obravnavali teme, ki so dodana vrednost v vseh odnosih, ki so velikokrat težava v poslovnem svetu, ne glede na naša leta, izobrazbo, dejavnost.

Za uspešnega podjetnika, voditelja, je danes zgolj intelekt premalo. Strokovno znanje je nujni pogoj. Najboljši pa sledijo holistični viziji. Iščejo nove poti iz odtujenosti samemu sebi, odtujenosti od korenin, smisla življenja, središča …

V poslovnem svetu neprestano stopamo v odnose, ne glede na našo dejavnost, našo psihološko strukturo, starost … Veliko bolje jih kreiramo, če poznamo samega sebe - svoje prednosti in tudi svoje senčne plati osebnosti, če znamo ljudi navdihniti, če smo prepričljivi, vzorniki, zdravo samozavestni, samokritični, sočutni. Naš entuziazem in pozitivna naravnanost bosta delala čudeže!

Vabljeni vsi podjetniki - lastniki, vaši sodelavci, kot tudi potencialni podjetniki. Teme, ki jih bomo obravnavali, so dodana vrednost v vseh odnosih, ki so velikokrat težava v poslovnem svetu, ne glede na naša leta, izobrazbo, dejavnost ...

Program dogodka:

  • Prvi dan: VPLIV DRUŽINSKE DINAMIKE NAME KOT PODJETNIKA
  • Drugi dan: OSEBNOSTNA RAST - OZAVEŠČANJE SENČNEGA DELA MOJE OSEBNOSTI (upravljanje z osebnimi viri)

Usposabljanje bo trajalo predvidena dneva od 10.00 do 14.00 ure z vključenim odmorom.

Strokovna izvajalka: Marja Černelič je diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Na isti fakulteti je končala specializacijo menedžmenta ter magistrirala iz poslovodenja in organizacije. Zdaj pa v okviru podiplomskega doktorskega programa sociologije na FUDŠ v Novi Gorici pripravlja disertacijo na temo odnosa do staranja in smrti v naši družbi. Vedno so jo zanimali ljudje, človeški kapital. Kot osebna in poslovna svetovalka na poti notranjega zorenja deluje holistično, uporablja različne sodobne pristope in metode, ki jih narekuje predvsem poglobljen pogovor s posameznikom. Je avtorica knjige Drugo rojstvo – si za to, da se rodiva skupaj.

Več 

Usposabljanje je brezplačno, število mest je omejeno.

Prijava: Prijave sprejemajo do 15. 10. 2019 oz. do zapolnitve mest na e-naslov: renata.stanko@ozs.si ali  sonja.erjavec@ozs.si oziroma na mobi: 041 747 550.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na e-naslovu: renata.stanko@ozs.si ali na telefonski številki: 041 747 550.

Projekt SPOT svetovanje Pomurje je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.



Nazaj