Brezplačno predavanje - »Prodaja podjetja«

Brezplačno predavanje - »Prodaja podjetja«

13. 10. 2022

Regionalna gospodarska zbornica Celje (2. nadstropje), Ljubljanska 14, Celje

Datum: 13. oktober 2022, ob 10.00 uri

Organizator: Regionalna gospodarska zbornica Celje - RGZC in UNIJA HUB d.o.o.

Vabljeni na brezplačno predavanje z naslovom: »Prodaja podjetja«, ki bo potekalo v četrtek, 13. oktobra 2022, ob 10.00 uri v prostorih Regionalne gospodarske zbornice Celje (2. nadstropje), Ljubljanska 14, Celje.

Vsebina:

  • načini prenosa podjetja: prodaja deleža, brezplačen prenos deleža (darilo), izstop iz družbe, drugo;
  • davčne posledice glede na način prenosa podjetij in možnost uveljavljanja davčnega ščita (neobdavčeni prenos podjetja);
  • sestava potrebnih dokumentov;
  • iskanje novega strateškega/finančnega partnerja;
  • popoln izstop iz družbe in odprodaja celotnega/dela podjetja.

Predavatelja:

  • dr. Nina Orehek Ručigaj - vodja pravnega in davčnega svetovanja pri Unija Consulting d.o.o. Pokriva vse vrste pravnih vprašanj gospodarskega, davčnega in delovnega prava ter insolvenčnih postopkov, sestavlja pogodbe in izvaja skrbne preglede podjetij. Je avtorica številnih znanstvenih in strokovnih člankov ter priročnikov, obenem pa je tudi predavateljica na strokovnih posvetih in okroglih mizah. Končala je doktorski študij gospodarskega prava na Pravni fakulteti v Ljubljani.
  • David Čeplak - Direktor Unija HUB. Odgovoren za razvoj portala unijahub.com in vsega v povezavi s prodajo ali nakupi podjetij. Ima dolgoletne izkušnje v razvoju poslovanja kot direktor na poslovnih funkcijah, prav tako pa je izkušen v prodaji in nakupu podjetij, s svojo ekipo sodelavcem pa ima tudi dostop do močnega mednarodnega poslovnega omrežja investitorjev.

Predavanje bo trajalo 45 min. Na koncu bo možnost individualnih posvetovanj.

Udeležba je brezplačna.

Na dogodek se je potrebno prijaviti.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj