Brezplačno dvodnevno spletno usposabljanje - »Triki za boljšo prodajo poslovnim kupcem«

Brezplačno dvodnevno spletno usposabljanje - »Triki za boljšo prodajo poslovnim kupcem«

01. 12. 2021 - 02. 12. 2021

na spletu preko aplikacije ZOOM

Datum: 1. in 2. december 2021, od 9.00 do 14.00 ure

Organizator: SPOT svetovanje Osrednjeslovenska

Se želite naučiti, kateri so ključni dejavniki za uspešno prodajo B2B in kako jo dosežemo v praksi? Kako aktivno in sistematično pridobivamo prodajne priložnosti. Kako vzdržujemo stike s kupci in razvijamo potrebe po naših izdelkih in storitvah? Vas zanimajo tehnike prodajnih pogovorov za učinkovito pridobivanje naročil? Ali znate učinkovito predstaviti svoje izdelke, storitve, rešitve bodisi osebno bodisi na daljavo. Znate vzdrževati dolgoročne odnose s kupci in večati prodajo obstoječim poslovnim kupcem?

Verjetno vas je veliko odgovorilo na zgornja vprašanja z DA.

Prav zato so za vas v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili brezplačno dvodnevno spletno usposabljanje z naslovom: »Triki za boljšo prodajo poslovnim kupcem«.

Usposabljanje bo potekalo v dveh delih, in sicer dva zaporedna dneva:

  • 1. del usposabljanja v sredo, 1. decembra 2021, od 9.00 do 14.00 ure
  • 2. del usposabljanja v četrtek, 2. decembra 2021, od 9.00 do 14.00 ure

Z vami bo predavatelj Jure Habbe, dolgoletni predavatelj, svetovalec in pisatelj na področju uspešne prodaje. Po mnenju predavatelja Habbeta ima prodaja dokaj jasna pravila, ki jih lahko opišemo, se jih naučimo in tako izboljšamo svojo prodajno uspešnost. Na podlagi lastnih izkušenj in spoznanj je leta 2013 napisal prodajni priročnik z naslovom: Uživajmo v prodaji, ki mu je leta 2016 sledilo nadaljevanje z naslovom: Skrivnosti uspešne prodaje. O prodaji objavlja tudi tedenske nasvete, predava ter svetuje podjetjem in posameznikom.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.



Nazaj