Brezplačni tečaj na daljavo - »Računalništvo v turizmu«

Brezplačni tečaj na daljavo - »Računalništvo v turizmu«

08. 12. 2020

na spletu

Datum: 8. december 2020

Se ukvarjate ali se boste ukvarjali s turizmom ali oddajanjem sob?

Na tečaju se boste naučili uporabe portalov eUprava, eDavki, eProstor in orodij Booking ter Airbnb. Tečaj je namenjen zaposlenim in brezposelnim z osnovnim predznanjem uporabe računalnika. Prednost pri vključitvi imajo starejši od 45 let z največ srednješolsko izobrazbo.

Pouk boste imeli ob torkih in četrtkih, od 18.00 do 20.15 ure. Pričeli boste 8. decembra 2020.

Program:

Kaj boste delali? Kdo se lahko vključi v program?

Omogočiti vam, da:

  • si pridobite ali posodobite spretnosti za hitrejše in bolj učinkovito delo pri e-poslovanju ter pri odločanju v poslovnem in osebnem življenju,
  • samostojno uporabljate najbolj uporabne spletne strani, portale in orodja, ki vam bodo prihranili veliko časa,
  • spoznate sinhrono e-učenje.

Na praktičnih primerih se boste naučili uporabljati elektronsko pošto za komunikacijo s strankami in v promocijske namene. Seznanili se boste z varnostjo na spletu. Če digitalnega certifikata še nimate, se boste naučili, kako ga pridobite in namestite. Naučili se boste upravljati z njim. Spoznali boste njegovo uporabnost pri delu in v vsakdanjem življenju.

Seznanili se boste z nekaterimi uporabnimi spletnimi stranmi, kot so e-uprava, e-davki, e-prostor, AJPES itd. Spoznali boste najbolj uporabno mini blagajno. Naučili se jo boste uporabljati na računalniku, tablici in pametnem telefonu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Brezplačno učenje omogočata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.



Nazaj