Brezplačni spletno izobraževanje - »Ustvarimo uspešno medgeneracijsko sodelovanje na delovnih mestih«

Brezplačni spletno izobraževanje - »Ustvarimo uspešno medgeneracijsko sodelovanje na delovnih mestih«

02. 07. 2020

na spletu

Datum: 2. julij 2020, od 11. do 12. ure

Tokratno e-izobraževanje bo zadnje od treh in bo posvečeno medgeneracijskemu sodelovanju na delovnem mestu. Predavateljica bo predstavila katere generacije najdemo na trgu delovne sile, v čem se razlikujejo, ko govorimo o njihovi motivaciji, kateri so najpogostejši predsodki, ki krožijo o generacijah ter kakšne so prednosti posamezne generacije. Čas bo tudi za odgovore na vaša zastavljena vprašanja.

Z udeležbo na dogodku boste spoznali katere generacije najdemo na trgu delovne sile, v čem se razlikujejo, ko govorimo o njihovi motivaciji, kateri so najpogostejši predsodki, ki krožijo o generacijah ter kakšne so prednosti posamezne generacije

Dogodek je namenjen MSP podjetjem.

Izvajalec dogodka: psihologinja Julija Peklar, Izobraževalno raziskovalni inštitut Ljubljana

Več

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Omejitev glede prijav na posamezno podjetje ni. Obvezna predhodna prijava do srede, 1. junija 2020 preko spletnega obrazca.

E-izobraževanje bo potekalo preko aplikacije MS Teams. Za sodelovanje na e-izobraževanju potrebujete računalnik z internetno povezavo, mikrofonom, brskalnikom Google Chrome ALI nameščeno aplikacijo MS Teams. Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na e-izobraževanju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek. 

Dodatne informacije: GZS OZ Koroška, Kontaktna oseba: mag. Aleksandra Gradišnik, Tel: (02) 87 23 250, e-pošta: koroska.gz@gzs.si.



Nazaj