Brezplačni spletni seminar - »Spletna trgovina od 0 do prodaje«

Brezplačni spletni seminar - »Spletna trgovina od 0 do prodaje«

09. 04. 2020

na spletu v izvedbi Primorskega tehnološkega parka

Datum: 9. april 2020, od 13. do 16. ure

V časih, v katerih smo se znašli veliko veljajo prave informacije in znanje. Zato podjetnikom ponujajo možnost, da lahko dostopate do najbolj preverjenih in praktičnih informacij na področju digitalnega posla.

Ukrepom, ki so bili sprejeti na globalni ravni, prav zagotovo sledi huda recesija. Slehernega izmed nas se bo dotaknila. V kolikšni meri, pa je odvisno od agilnosti, s katero se bomo prilagodili novim razmeram. Hudo bo, vendar vedno obstajajo priložnosti, ki jih je treba izkoristiti hitro in spretno.

Zato organizirajo brezplačno serijo spletnih seminarjev s strokovnjaki in podjetniki, ki vam lahko dajo idejo, morda celoten blueprint, kako lahko vi ta trenutek pričnete bolj učinkovito reševati, postopati, graditi podjetje.

Spletna predavanja bodo potekala preko platforme ZOOM V ŽIVO.

Na vsak spletni seminar se prijavite brezplačno, nato pa boste pred vsakim dogodkom prejeli povabilo ter opomnik pred pričetkom. Enostavno boste sledili povezavi, ki jo boste prejeli v e-sporočilu in prešli v spletno predavalnico.

Med spletnim seminarjem bo gost odgovarjal na vaša vprašanja, delali boste na konkretnem primeru, dobrodošla pa so tudi vprašanja poslana vnaprej, da morda pripravijo bolj konkretne odgovore.

Vprašanja, ki se vam porajajo v povezavi z določeno temo in gostom lahko pošljete na e-naslov: mitja.mikuz@primorski-tp.si.

Delavnico vodi Peter Brenko, Shopamine.

Udeležba je brezplačna.

Pohitite, na voljo je samo 20 prostih mest!

Dodatne informacije in prijave 

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Mitji Mikužu, e-naslov: mitja.mikuz@primorski-tp.si

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj