Brezplačni spletni seminar - »Ko enostavno ne zmorem več«

18. 01. 2021

na spletu

Datum: 18. januar 2021, ob 20.00 uri

Vsak človek se ob premagovanju svojih življenjskih izzivov večkrat znajde na točki, ko enostavno ne zmore več. Takrat je pravzaprav zelo pomembno, da znaš premisliti in da v svoje življenje vpelješ določene spremembe. Kljub temu vsi prav dobro vemo, da nobena sprememba ni enostavna, a je vredna. Torej, pozitivno gledano je v bistvu to odličen trenutek, da se npr. upočasniš, da si vzameš čas zase ali vneseš v svoj vsakdanjik kakšno novo prakso oz. navado.

Na 2. druženju bodo klepetale: 

  • Zinka Kosec, kot spec. org. manag., ki je skozi specialistični študij organizacije in managmenta raziskovala razvoj kariere posameznika, v doktorskem študiju pa se je posvečala napovedovanju uspešnosti posameznika na delovnem mestu skozi pet parametrov (počutje na delovnem mestu, zadovoljstvom z delom in življenjem, sposobnostjo obvladovanja stresa, hidracijo in telesno aktivnostjo). Poleg raziskovanja pa danes veliko pozornosti posveča tudi poslovnemu, pedagoškomu in svetovalnemu delo.
  • Janja Ušaj, kot kozmetična tehnica, inšt. Tao joge obraza in face lifting maserka. Janja ima za seboj že dvanajstletne delovne izkušnje za nego in dobro počutje strank v kozmetičnem salonu. Opravila je dve licenci in sicer licenco za inštruktorico tao joge obraza in juicy face lifting masaže. V veliko veselje ji je deliti svoje znanje o jogi obraza, še bolj pa, ko njene stranke z zadovoljstvom opazijo rezultate na njihovih obrazih in počutju.
  • Iris Batista, večletna strastna in strokovna inšt. različnih športnih vodenih vadb za odrasle in otroke.

Udeležba je brezplačna.

Število mest omejeno! Obvezna je prijava.

Prijave sprejemajo do nedelje, 17. januarja 2021.

Dodatne informacije in prijaveNazaj