Brezplačni spletni seminar - »Kdo je moj največji tekmec in zakaj v tej bitki ne zmagujem«

Brezplačni spletni seminar - »Kdo je moj največji tekmec in zakaj v tej bitki ne zmagujem«

08. 12. 2020

online v izvedbi ERUDIO HUB

Datum: 8. december 2020, od 16.00 do 17.30 ure

V okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 bodo v "on-line" obliki izvedli spletni seminar z nekaterimi interakcijami. Predstavljene bodo uporabne vsebine s področja psihoterapije v podjetništvu. S tega področja bodo skušali izpostaviti ovire oz. težave iz vsakdanjega življenja ter kako se z njimi tudi spopasti in kakšne najboljše možne načine ali rešitve ubrati.

Predstavljene bodo tudi podporne storitve za podjetništvo in startupe, ki jih ponujajo SPS, Javna agencija SPIRIT Slovenija itd., kakor tudi projekt SIO ERUDIO HUB 2020-22.

Dogodek je primarno namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (FAZA 1) s poslovno idejo in željo po začetku samostojne podjetniške poti. 

Predavatelj: Mag. Drago Švajger, ustanovitelj in strokovni direktor centra za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanja Uglašeni odnosi. Svoje terapevtsko strokovno znanje poglablja na doktorskem študiju na Univerzi v Ljubljani in na izpopolnjevanju iz zakonske in družinske terapije. Poleg vodenja centra opravlja individualne, zakonske in družinske psihoterapije, ter predava in vodi delavnice s področja odnosov, osebne rasti, asertivne komunikacije, tako za podjetja, šole, kot zasebne zavode.

Povezovanje spletnega seminarja in koordinacija: Ksenija Kaloper, operativna direktorica Erudio hub, d.o.o.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj