Brezplačni spletni seminar - »Kako z optimizacijo in optimizacijo do porasta prodaje?«

Brezplačni spletni seminar - »Kako z optimizacijo in optimizacijo do porasta prodaje?«

30. 09. 2021

na spletu

Datum: 30. september 2021, od 14.00 do 16.00 ure

Tokrat so za vas pripravili novo delavnico: »Kako z avtomatizacijo in optimizacijo do porasta prodaje?«. Vodil jo bo izkušeni prodajnik, specializiran za kompleksno prodajo in digitalizacijo, Žiga Komac.

Dobri prodajni rezultati temeljijo tako na dobrih prodajalcih, kot na dodobra optimiziranih prodajnih procesih. Ko govorimo o prodaji, se velikokrat osredotočimo zgolj na prodajne kompetence in kako postati dober prodajalec, pogosto pa pozabimo na širšo sliko - na celosten sistem, skupaj s procesi in pristopi, ki poganjajo in standardizirajo prodajne aktivnosti od identifikacije »leada«, do zaključka prodaje.

Dejstvo je - vsako podjetje, ki hitro raste in uspešno pridobiva nove stranke, ima poleg dobrih prodajalcev, zelo dobro optimizirane prodajne procese. Te v poslovno okolje prinašajo postopke, orodja in standarde, s katerimi prodaja ne temelji na nekaj posameznikih, ki briljirajo v prodaji, temveč v ospredje postavlja sistem, orodja in ekipo, kot celoto.

Zato si boste na seminarju pogledali, kako razviti in optimizirati prodajne procese, z namenom, da skokovito povečate hitrost pridobivanja novih kupcev in posledično prodajo; in to na dolgi rok. Skozi seminar si boste ob posamezni tematiki pogledali tudi, kako nekatera najbolj uspešna slovenska in tuja podjetja uspevajo na način, da postavljajo prodajne procese na prvo mesto. Pogledali si boste tudi kako vpeljati avtomatizacijo v vašo prodajo, ter kako z uporabo sodobnih orodjih lahko povzpnete učinkovitost vaše prodaje na višji nivo.

Dobri prodajni rezultati temeljijo tako na dobrih prodajalcih, kot na dodobra optimiziranih prodajnih procesih. Ko govorimo o prodaji, se velikokrat osredotočimo zgolj na prodajne kompetence in kako postati dober prodajalec, pogosto pa pozabimo na širšo sliko - na celosten sistem, skupaj s procesi in pristopi, ki poganjajo in standardizirajo prodajne aktivnosti od identifikacije »leada«, do zaključka prodaje.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj