Brezplačni spletni seminar - »Direktorji pozor!!!«

Brezplačni spletni seminar - »Direktorji pozor!!!«

30. 05. 2022

na spletu

Datum: 30 maj 2022, od 13.30 do 14.30 ure

Že večkrat ste poskusili v podjetju nekaj spremeniti, pa vedno isti rezultat. Na začetku še gre, nato pa počasi vse zdrsi v stare tire.

Je to mogoče preprečiti?

Kot direktorji se verjetno pri uvajanju sprememb srečujete z različnimi težavami in preprekami, ki vam preprečujejo uspešno doseganje ciljev.

Pogovorili se boste z Matejem Resnikom, direktorjem podjetja KOTO d.o.o. Matej vodi uspešno podjetje z več kot 120 zaposlenimi in se trenutno spopada prav z začetkom transformacije podjetja.

S kakšnimi izzivi se v podjetju KOTO d.o.o. srečujejo in kako so se lotili upravljanja sprememb je glavna tema tokratnega spletnega seminarja.

Vabljeni, da se pridružite v ponedeljek 30. maja 2022, ob 13.30 uri.

Spletni seminar bo vodil Peter Dolenc, Prosci® Certified Advanced Instructor z gostom Matejem Resnikom, direktorjem KOTO d.o.o.

Matej Resnik je svojo poslovno pot začel v podjetju Koželj, d. o. o., v katerem je spoznaval delo v majhnem družinskem podjetju. Velik del poslovnih izkušenj, predvsem s področja prodaje in vodenja, pa je pridobil v podjetju Interseroh Slovenija, v katerem je zasedal več različnih položajev. Vodenje družbe KOTO je prevzel konec leta 2015. Takrat so morali v družbi za nemoteno poslovanje finančno in operativno prestrukturirati podjetje, kar je skupaj s sodelavci uspešno izvedel. Starejše generacije slovensko družbo s 75-letno tradicijo poznajo predvsem po zbiranju, obdelavi in prodaji kož. Pod vodstvom Mateja Resnika pa se je družba v zadnjih letih zelo posodobila. Z nenehno optimizacijo procesov, vpeljavo najsodobnejših tehnologij in zasledovanjem agilnih poslovnih modelov družba stremi k inovativnim rešitvam z visoko dodano vrednostjo. Družba veliko vlaga v razvoj in nove rešitve na področju varovanja okolja, zato postaja nenadomestljiv člen v krožnem gospodarstvu. Člen, ki pomembno prispeva k trajnostnemu razvoju družbe kot celote.

Vizija Mateja Resnika je z okoljsko odgovornostjo, strokovnostjo in pripadnostjo vseh zaposlenih dodano vrednost na zaposlenega dvigniti na raven, ki jih bo uvrščala med prva tri podjetja v živilskopredelovalni industriji v državi.

Peter Dolenc ima več kot 15 let izkušenj z izvajanjem projektov, uvajanjem novih produktov, konceptov in rešitev ter vodenjem in razvojem timov. Uspešno je vodil transformacijo v več  slovenskih podjetjih, kjer je kot glavno kompetenco vedno uveljavljal zmožnost podjetij za sprejemanje, uvedbo in izvajanje sprememb. V mednarodnih korporacijah Microsoft in Oracle je bil zadolžen za uvajanje novih konceptov na lokalnem nivoju in njihovi uveljavitvi na slovenskem trgu. Specializiran je za projektno vodenje tako po klasičnih kot tudi agilnih metodah projektnega vodenja, ki jih uspešno nadgrajuje z metodologijo upravljanja sprememb Prosci in modelom za osebno spremembo  ADKAR. S svojim podjetjem PDiVizija d.o.o. in blagovno znamko Change2Value, je ekskluzivni partner podjetja Prosci®, vodilne svetovne metodologije upravljanja sprememb za regijo Balkana.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj