Brezplačni spletni festival - »UNI.MINDS« - Naša prihodnost je ZDRAVA, PAMETNA in TRAJNOSTNA. Oblikujmo jo skupaj! #inovirajmoskupaj.

Brezplačni spletni festival - »UNI.MINDS« - Naša prihodnost je ZDRAVA, PAMETNA in TRAJNOSTNA. Oblikujmo jo skupaj! #inovirajmoskupaj.

05. 11. 2020 - 24. 11. 2020

na spletu

Datum: od 5. do 24. novembra 2020

Univerza v Ljubljani in Univerza v Mariboru po večnem derbiju končno združujeta moči in najavljata brezplačni spletni festival - »UNI.MINDS« -  Naša prihodnost je ZDRAVA, PAMETNA in TRAJNOSTNA. Oblikujmo jo skupaj! #inovirajmoskupaj.

V mesecu novembru vas vabijo k aktivni udeležbi na 5 spletnih dogodkih:

  • 5. november 2020, ob 10. uri - Kako lahko gospodarska in akademska sfera z združenimi močmi zgradita boljšo prihodnost? in razglasitev zmagovalcev Prvega razpisa Inovacijskega sklada UL
  • 10. november 2020, ob 9. uri - ZDRAVA prihodnost
  • 17. november 2020, ob 9. uri - PAMETNA prihodnost
  • 19. november 2020, ob 9. uri - TRAJNOSTNA prihodnost
  • 24. november 2020, ob 9. uri - Univerza in COVID-19

Spoznali boste evropske in svetovne razvojne trende, aktivnosti in kompetence Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru ter dobre prakse sodelovanja med akademsko sfero in gospodarstvom.

Celoten čas festivala bo prek spletne platforme potekalo mreženje med udeleženci, postavljanje razvojnih izzivov, odpiranje zanimivih debat ipd.

Pod okriljem festivala UNI.MINDS se bodo odvili še Drugi Lekov dan za raziskovalce, Svečana podelitev Rektorjeve nagrade za naj inovacijo Univerze v Ljubljani ter serija delavnic in izobraževanj, ki jih izvajata obe Univerzi.

Koga bo festival zanimal? 

Festival bo zanimal tiste najbolj radovedne, inovativne in v prihodnost zazrte: podjetja, raziskovalce, študente, odločevalce.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije pišite na e-naslov: gospodarstvo@uni-lj.si.

Festival organizirata Pisarna za prenos znanja UL in Služba za prenos znanja in tehnologij UM.



Nazaj