Brezplačni spletni dogodek - »Zakaj v Startup?«

Brezplačni spletni dogodek - »Zakaj v Startup?«

02. 11. 2020

online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Datum: 2. november 2020, od 16. do 19. ure

Celotno predavanje je posvečeno podjetniški zgodbi. Od ideje do uspeha. Z zanimivo predstavitvijo od zaznanega problema do tega, da izdelek uporablja Arabski Princ, nekaj Hollywoodskih zvezd in da izdelek lahko kupite v najbolj znani veleblagovnici na svetu?

Na predavanju poleg izjemno zanimive zgodbe slušatelji izvedo trike, ki jih lahko uporabijo pri gradnji svojega podjetja ali poslovne kariere. Uspeh ni nikoli linearen, publika se seznani tudi s temno platjo uspeha. Že veste za katero slovensko startup podjetje gre?

Predavatelj: Rok Colarič ima 15 let izkušenj iz podjetništva, ki jih z veseljem deli s start-up okoljem. Njegove ekspertize je mogoče najti v razvoju fizičnih produktov, saj poleg razvoja in tehnologij razume tudi poslovni vidik podjetništva. Je ustanovitelj podjetja, ki je na globalni trg lansiral Sleepy Bottle, napravo za hitro pripravo svežega adaptiranega mleka. Uspel je se je obdati z izjemno mednarodno ekipo, v kateri je med drugimi tudi bivši manager podjetij Apple, Google in Nest ter ključni inženirji podjetij Kimberly Clark, Apple.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: David.Arnez@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj