Brezplačni spletni dogodek - »SEO roast« - kako uspešno sodelovati z marketinško agencijo

Brezplačni spletni dogodek - »SEO roast« - kako uspešno sodelovati z marketinško agencijo

02. 12. 2022

na spletu

Datum: 2. december 2022, ob 13.00 uri

SEO roasti so spletna predavanja, na katerih se boste posvetil eni temi spletnega marketinga, v drugem delu pa boste naredili brezplačno SEO analizo dveh spletnih strani, ki se prijavita na https://seos.si/seo-roast.

Tokrat boste govorili o napakah, ki jih podjetja naredijo, ko sodelujejo z marketinškimi agencijami. Zelo pogosto se pogovarjamo s podjetji, ki povedo, da so v agencijo in njihovo delo vložili veliko denarja, vendar niso bili zadovoljni z rezultati. Enako se potem zgodi pri drugi, tretji agenciji in tako naprej.

Katere stvari se morate dogovoriti z agencijo in kako se jih morate dogovoriti, da ne bo prihajalo do težav, boste pogledali v spletnem predavanju.

V drugem delu predavanja boste naredili SEO analizo dveh prijavljenih spletnih strani. Izvedeli boste, kje imate še potencial pri optimizaciji za iskalnike in kaj lahko naredite da boste bolje pozicionirani v iskalnih rezultatih.

Prijava: Prijave so obvezne v vsakem primeru, če pa želite biti ena izmed spletnih strani, ki jih boste analizirali, pa ob prijavi navedite tudi svojo spletno stran.

Prijavite se na https://seos.si/seo-roast/.

Udeležba je brezplačna.

Organizator: Predaval bo Peter Mesarec, ki se že več kot 20 let ukvarja z optimizacijo za Google in druge iskalnike. V svojem delu je bil vodja oddelka za SEO v agenciji Red Orbit, vodja marketinga na Malih Junakih, sedaj pa kot zunanji sodelavec in svetovalec pomaga podjetjem izvajati učinkovit marketing na 120 %.



Nazaj