Brezplačni spletni dogodek - »Pridobivanje sredstev za zagon in rast podjetja«

Brezplačni spletni dogodek - »Pridobivanje sredstev za zagon in rast podjetja«

10. 11. 2020

online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Datum: 10. november 2020, od 16. do 19. ure

Na delavnici se boste dotaknili področja investiranja, kaj sploh je, kdaj je potrebno, kakšne oblike obstajajo, kakšno je investiranje v naši regiji in drugje ter kaj so potrebne zahteve, ki jih je potrebno izpolniti, da ste uspešni pri pridobivanju vaše investicije.

Predavatelj: Nina Dremelj že več kot 15 let deluje v poslovnem in na investicijskem področju, kjer je poklicno opravljala tudi vlogo podpredsednice Poslovnih angelov Slovenije, je solastnica privatnega investicijskega sklada in vodi podjetje Alita Capital, ki se usmerja v poslovni razvoj in investiranje start-up podjetij. To resnično pomeni, da so resnični vlagatelji v tvegani kapital - vlagajo razmeroma majhne zneske in veliko svojega časa in znanja v izjemno zgodnje ustanovitelje oz. ustanoviteljske ekipe s trajno voljo, da oživijo zanimive in inovativne projekte. Usmerjeno delujejo pri sodelovanju s inovativnimi, naprednimi in proaktivnimi ekipami, ki so del startup podjetništva.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: David.Arnez@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj