Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 6: Tehnike reševanja podjetniških problemov in ustvarjanja novih idej«

Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 6: Tehnike reševanja podjetniških problemov in ustvarjanja novih idej«

15. 12. 2020

online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Datum: 15. december 2020, ob 14. uri

Do idej človek prihaja na tisoč in en način, vendar je večina njih le slučajnih in nenadzorovanih. V podjetništvu je lahko drugače, ker lahko ustvarjalnost in inovativnost kontroliramo uporabljamo in spodbujamo. Pomembno spoznanje je, da se lahko s pomočjo različnih tehnik zaposleni ali samo sodelujoči ustvarjalno in inovativno lotevajo reševanja podjetniških problemov in razmišljajo o novih rešitvah, ki bodo pomagale zavihteti podjetje med tržne uspešneže.

Česa se boste naučili:

  • Spoznali boste nekatere najpopularnejše in najučinkovitejše tehnike, ki pripeljejo do dobrih rezultatov.
  • Razložili vam bodo, da so nekatere so primerne za individualno rabo druge za skupinsko delo.
  • Ugotovili boste, da vse tehnike spodbujajo inovativno podjetniško kulturo, ki omogoča sodelovanje med zaposlenimi, mešanje različnih tipov razmišljanja, gradijo pozitiven odnos do rešitev in idej ter tako ustvarjajo sodobno ustvarjalno partnersko podjetniško kulturo.

Srečanje bo oplemeniteno z delavnico na aktualno temo.

Predavatelj: doc. dr. Andrej Pompe - svojo profesionalno pot je začel kot tržni raziskovalec in vodja sejemske dejavnosti v podjetju Iskra. Za tem ga je za kratek čas je odneslo v svet oglaševanja, kjer je svojo kariero začel kot direktor projektov v oglaševalski agenciji Studio Marketing, kasneje pa tudi kot marketinški direktor v računalniškem podjetju Hermes Plus. Leta 1991 je skupaj s partnerjema ustanovil agencijo za tržne komunikacije Formitas BBDO, kjer je dobro desetletje opravljal delo kreativnega direktorja. V zadnjih letih v Formitasu deluje kot svetovalec za strateška komunikacijska vprašanja. Je direktor in idejno-vsebinski vodja mednarodne poslovne šole BrandBusinessSchool ter predavatelj na GEA College - Fakulteti za podjetništvo in Centru višjih šol. Leta 2004 je kreiral in skupaj s sodelavci izvedel prvi študij brandinga v Sloveniji, veliko študij s področja trženja in brandinga pa je strnil tudi v strokovne ter znanstvene članke in knjige. Leta 2014 je doktoriral na temo Znamke mesta. Kot predavatelj se redno udeležuje različnih okroglih miz, predavanj in simpozijev, sodeluje pa tudi v strokovnih komisijah in žirijah. V Formitasu, katerega solastnik je, je nastala tržno-komunikacijska akcija desetletja:  Štartaj Slovenija. Svojo ustvarjalnost pa rad izraža tudi skozi glasbo.

Dodatne informacije in prijave

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: inkubator@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj