Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 4: Pripravljenost na spremembe - temeljna veščina sodobnega podjetnika«

Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 4: Pripravljenost na spremembe - temeljna veščina sodobnega podjetnika«

01. 12. 2020

online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Datum: 1. december 2020, ob 14. uri

Za vsako dejanje je potrebna neka osnova, določen mora biti neki predpogoj, da lahko človek deluje in to z uspehom. Poleg poznavanja okoliščin, v katerih deluje podjetje, je temeljno izhodišče poznavanje samega sebe tako v smislu zavedanja svojih kompetenc in sposobnosti kot svojih pomanjkljivosti  in slabosti. Temelj je sposobnost upravljanja samega sebe v svetu, ki je poln pritiskov in pretenj. Zato je osvojitev miselnih in telesnih veščin prepotrebna osnova, ki naj bi jih vsakdo, ki se ukvarja s posli, imel zgrajeno in jih osvojil tako kot  je osvojil šofiranje avtomobila ali govorjenje tujega jezika.

Česa se boste naučili:

  • Spoznali boste, kako lahko podjetnik prepozna samega sebe.
  • Ugotavljali boste v čem je nekdo dober, kje ima šibke točke, kaj ga ogroža in kje so njegove priložnosti.
  • Spoznali boste, da se lahko z zgrajeno kombinacijo miselnih in telesnih veščin se kaj kmalu preselimo iz sivega povprečja v prebojnega podjetnika, pripravljenega na vse.

Srečanje bo oplemeniteno z delavnico na aktualno temo.

Predavatelj: doc. dr. Andrej Pompe - svojo profesionalno pot je začel kot tržni raziskovalec in vodja sejemske dejavnosti v podjetju Iskra. Za tem ga je za kratek čas je odneslo v svet oglaševanja, kjer je svojo kariero začel kot direktor projektov v oglaševalski agenciji Studio Marketing, kasneje pa tudi kot marketinški direktor v računalniškem podjetju Hermes Plus. Leta 1991 je skupaj s partnerjema ustanovil agencijo za tržne komunikacije Formitas BBDO, kjer je dobro desetletje opravljal delo kreativnega direktorja. V zadnjih letih v Formitasu deluje kot svetovalec za strateška komunikacijska vprašanja. Je direktor in idejno-vsebinski vodja mednarodne poslovne šole BrandBusinessSchool ter predavatelj na GEA College - Fakulteti za podjetništvo in Centru višjih šol. Leta 2004 je kreiral in skupaj s sodelavci izvedel prvi študij brandinga v Sloveniji, veliko študij s področja trženja in brandinga pa je strnil tudi v strokovne ter znanstvene članke in knjige. Leta 2014 je doktoriral na temo Znamke mesta. Kot predavatelj se redno udeležuje različnih okroglih miz, predavanj in simpozijev, sodeluje pa tudi v strokovnih komisijah in žirijah. V Formitasu, katerega solastnik je, je nastala tržno-komunikacijska akcija desetletja:  Štartaj Slovenija. Svojo ustvarjalnost pa rad izraža tudi skozi glasbo.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: inkubator@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj