Brezplačni spletni dogodek - »MOZAIK PODJETNOSTI: Prodaj svoj izdelek«

Brezplačni spletni dogodek - »MOZAIK PODJETNOSTI: Prodaj svoj izdelek«

08. 12. 2020

online v izvedbi Katapult d.o.o.

Datum: 8. december 2020, od 16:00 do 17:30

Še tako dober produkt ali storitev se ne prodaja sama od sebe - kako torej prodati? Prodaja je podobna igranju klavirja - da postaneš mojster, moraš trenirati. Nekateri imajo boljše prirojene predispozicije, drugi slabše, a že mnogokrat se je pokazalo, da se prav vsakdo lahko nauči prodajnih veščin. Bistveno je, da razumete psihologijo prodaje, o čemer bo največ govora na tem seminarju.

  • Zakaj je prodaja tako pomembna?
  • Kje prodajati - osebno, preko spleta, preko aplikacij …?
  • Kako postati dober prodajalec tudi če to ni tvoj talent?

Na dogodku boste spregovorili tudi o podpornih storitvah v projektu SIO, Agencije, SPOT in aktualnih razpisih SPS.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom ter novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem.

Predavatelji: Townsend Wardlaw, George Deriso, Jure Knez

Townsend Wardlaw z mentorstvom in znanjem podpira ustanovitelje nastajajočih podjetij (2-10 milijonov dolarjev prihodkov). Ve, kako je imeti vizijo in graditi podjetje iz nič. Ve, kako je propasti. Ve, kako povečati prihodek - zgradil je več kot 100 prodajnih organizacij. Ve, kako težka, strašljiva in vsestranska je vloga podjetnika. Predvsem pa ve - kako prodajati!

George Deriso je izkušen manager, podjetnik, mentor, govornik in poslovni svetovalec, ki je sodeloval s podjetji vseh velikosti po vsem svetu. George je profesor podjetništva že več kot 15 let, vodi delavnice na univerzi Zahodna Čehema v Plzeňu na Češkem, pred kratkim pa je podjetništva učil tudi študente na GEA College v Ljubljani.

George je imel uspešno kariero kot manager in svetovalec nekaterih največjih znamk, ki jih poznamo (vključno z AT&T, Apple in Gartner, Inc.), in kot serijski podjetnik, vlagatelj v zasebni kapital in inovator družbenega vpliva. Ustanovil je osem tehnoloških podjetij. Kot vodilni v družbeno koristnih službah je George med drugim sodeloval pri Institutu nerazumnih, Uncharted, Inkubatorju globalnih socialnih prejemkov v Watsonu in iXperimentom (podjetništvo za srednješolsko mladino v srednji / vzhodni Evropi) in s slovenskim Ustvarjalnikom.

Dogodek bo vodila Olga Knez, Katapult.

Več o dogodku   

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: sio@katapult.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj