Brezplačni spletni dogodek - »Kako razviti poslovno idejo?«

Brezplačni spletni dogodek - »Kako razviti poslovno idejo?«

04. 12. 2020

online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Datum: 4. december 2020 ob 9.45 uri

Predpogoj za uspešno podjetniško kariero je vedno dobro razdelana poslovna ideja. Pogledali si boste, kako poiskati poslovno priložnost, kako analizirati panogo in kako si zastaviti poslanstvo, vizijo in cilje. Nadalje se boste naučili, kako oceniti potrebe in želje kupcev, kako izpostaviti konkurenčne prednosti in kako opredeliti trženjski splet. V nadaljevanju vam bodo predstavili tudi metode, s katerimi ocenite prihodke in stroške, ki predstavljajo osnovo za finančne projekcije. Predavanje bo obogateno s primeri iz prakse.

Predavatelj: dr. Dario Berginc je doktoriral na Fakulteti za družbene vede s področja menedžerskih strategij. V doktorski raziskavi je proučeval strateško naravnanost najbolj uspešnih menedžerjev. Ima pridobljeno licenco podjetniškega svetovalca generalista in specialista. Je avtor in soavtor številnih izvirnih znanstvenih in strokovnih člankov s področja podjetništva in trženja. V svoji karieri je izdelal več kot 100 poslovnih načrtov in strategij trženja, vodil pa je več kot 100 seminarjev in delavnic na temo poslovnega načrta in evropskih sredstev. Sodeloval je v različnih projektih, povezanih z usposabljanjem mladih na področju podjetništva, kot so Karierni centri in Inkubator 4.0. Njegove delavnice so v veliki meri praktično naravnane, saj z udeleženci deli dragocene izkušnje iz prakse. Deluje kot višji predavatelj in koordinator projektov na GEA College - Fakulteti za podjetništvo.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež, e-naslov: david.arnez@gea-college.si.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: inkubator@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj