Brezplačni spletni dogodek - »Content marketing«

Brezplačni spletni dogodek - »Content marketing«

09. 06. 2020

online v izvedbi SAŠA Inkubatorja

Datum: 9. junij 2020, od 17. do 20. ure

V trenutni situaciji smo lahko bolj kot kadarkoli prej občutili pomen spleta. Če smo se še nedolgo tega pritoževali nad »zasvojenostjo« s spletnimi platformami in aplikacijami, smo kaj hitro spoznali, da je splet orodje, ki nas lahko povezuje. 

Pred velik izziv je bilo postavljenih predvsem veliko podjetnikov, ki do sedaj spletu niso posvečali velike pozornosti, hkrati pa je posel zacvetel tistim, ki so splet uporabili kot učinkovit kanal za promocijo in prodajo. 

V SAŠA inkubatorju so pripravili paket šestih delavnic z naslovom: Connected marketing, ki vas bodo čez strukturiran program pripeljale do uspešnega online marketinga, ki povezuje različne kanale in nam omogoča, da pridobivamo, merimo in analiziramo podatke o uspešnosti naših kampanj. 

Vsebinski kontekst je bržkone v poplavi različnih informacij, tisti ključni element, ki v prvi fazi pritegne vaše kupce. Poleg tega - kaj vse je vsebina? Od tekstov, ustreznih formatov fotografij oz. videov. Poleg tega: kako komunicirati s kupci, ki se nahajajo v različnih fazah (nakupnega) procesa. Vse to je potrebno upoštevati in imeti v mislih, če želimo optimalen izplen, ki ga ponuja vsebina - tako na ravni organski objav kot na ravni oglaševanja. Biti relevanten je ključno. 

Ciljna skupina so potencialni podjetniki in startup podjetja. 

Delavnice so namenjene podjetnikom, ki niso popolni začetniki. Glede na to, da je program zastavljen zelo dinamično, je število udeležencev omejeno. Izmed vseh prijav bodo izbrali 12 podjetnikov, ki se bodo udeležili brezplačnih delavnic. 

Udeležba je brezplačna

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Ani Anžej, e-naslov: ana.anzej@sasainkubator.si

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022. 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj