Brezplačni dogodek - »Z dobro komunikacijo do boljših odnosov«

Brezplačni dogodek - »Z dobro komunikacijo do boljših odnosov«

12. 11. 2019

Ljudska univerza Koper

Datum: 12. november 2019, ob 16.30 uri

40- urno usposabljanje

Z usposabljanjem želijo spodbuditi razvoj spretnosti in  tehnik uspešne besedne in nebesedne komunikacije in kulturnega obnašanja tako v poslovnem okolju kot osebnem življenju, spodbujati konstruktivno sporazumevanje v različnih okoljih, strpnost, izražanje in razumevanje različnih pogledov ter vas seznaniti z učinkovitimi strategijami reševanja in preprečevanja konfliktov.

Naučili se boste na učinkovit in zadovoljujoč način izražati svoje mnenje in zahteve ter tako lažje razumeli druge ljudi v odnosu do vas samih. Razvili boste spretnost prepoznavanja neverbalnih signalov ter ozavestili lastno govorico telesa pri vsakdanjem komuniciranju z ljudmi. Razvili boste spretnost za prepoznavanje skritih sporočil v komunikaciji z drugimi. Usposobili se boste za uporabo učinkovitih strategij reševanje konfliktov ter uspešneje reagirali v stresnih okoliščinah. Naučili se boste, kako se pripraviti na govorni nastop in samozavestno nastopiti ter se usposobili za učinkovito komunikacijo v formalnih situacijah. Razvili boste sposobnost komuniciranja v različnih okoliščinah, strpnost, razumevanje različnih pogledov in občutek za sogovornika. Okrepili boste svojo samozavest in samopodobo ter z uspešno, konstruktivno in miroljubno komunikacijo vplivali na izboljšanje medosebnih odnosov.

Več

Usposabljanje bo izvajala Zdenka Nanut Planinšek.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavite se preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite pri Petri Verbič, e-naslov: petra.verbic@lu-koper.si, Tel: (05) 612 80 13.



Nazaj