Brezplačni dogodek - »Pripravljalna delavnica za tekmovanje za najboljšo inovacijo s tržnim potencialom - Kako pripravim dobro predstavitev (pitch) svoje invencije in poslovnega modela?«

Brezplačni dogodek - »Pripravljalna delavnica za tekmovanje za najboljšo inovacijo s tržnim potencialom - Kako pripravim dobro predstavitev (pitch) svoje invencije in poslovnega modela?«

27. 09. 2019

Institut Jožef Stefan (Soba C86), Jamova cesta 39, Ljubljana

Datum: 27. september 2019, od 12.30 do 16.00 ure

Na pripravljalni delavnici bodo predstavili elemente dobre pitch predstavitve invencije in poslovnega modela ter potek tekmovanja za najboljšo inovacijo.

Udeležba na tekmovanju za udeležence delavnice ni obvezujoča. Vabljeni vsi, ki želite izpopolniti veščine predstavljanja svojega poslovnega predloga, ki temelji na trženju vaše invencije.

Na delavnici bodo v štirih šolskih urah z udeleženci pripravljali (pitch) predstavitve načrtovanih poslovnih modelov, ki temeljijo na tehnoloških invencijah.

Na delavnico vabijo vse, ki jih zanima trženje storitev oz. izdelkov na osnovi lastnih invencij preko licenciranja industriji oziroma v okviru lastnega (zagonskega) podjetja.

Udeleženci delavnice bodo predstavitve lahko preizkusili pred udeleženci delavnice in jih uporabili za sodelovanje na finalnem delu tekmovanja najboljših invencij/inovacij iz JRO v letu 2019 s predvideno denarno nagrado. Udeležba na tekmovanju za udeležence ni obvezna.

Delavnico vodi mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional - CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).

Program: 

12:30 - 13:00

Predstavitev elementov dobrega pitcha in kaj pritegne partnerja/investitorja.

13:00 - 14:00

Priprava prezentacij - odgovori na vprašanja (I)

14:00 - 14:30

Odmor (vmes predvidena individualna pomoč udeležencem)

14:30 - 15:15

Priprava prezentacij - odgovori na vprašanja (II)

 

15:15 - 16:00

Preizkus pitcha - generalka vsakega udeleženca/skupine pred drugimi udeleženci seminarja. Komentarji in predlogi za izboljšave.

Vsi udeleženci naj s seboj prinesejo prenosni računalnik za urejanje (pitch) prezentacije.

Udeležba je brezplačna

Prijava: Prijave na delavnico zbirajo na e-naslovu: tehnologije@ijs.si.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: tehnologije@ijs.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj