Brezplačni dogodek - »Okus dobre prakse: Hemptouch«

Brezplačni dogodek - »Okus dobre prakse: Hemptouch«

06. 12. 2022

Sedež SPOT Svetovanja Gorenjska, Poštna ulica 4, Kranj

Datum: 6. december 2022, ob 9.00 uri

SPOT Svetovanje Gorenjska vabi na brezplačni ogled dobre prakse ob kavi in rogljičku - z vami bo Marko Sladič, direktor in ustanovitelj podjetja Hemptouch, s katerim se boste pogovarjali o njihovih začetkih, uspehih, (predvsem marketinških) izzivih, ki jim jih je postavila zakonodaja, in še in še.

Hemptouch je bil ustanovljen leta 2014 z namenom ustvarjati izdelke na osnovi konoplje, ki bodo nudili naravne rešitve za kožne težave, s tem pa pripomogli k pozitivnim spremembam na življenja ljudi.

Vizija podjetja danes je postati vodilna blagovna znamka za nego kože na osnovi konopljinih sestavin v Evropi. Zavzemajo se za kakovost globalnega razvoja konopljine kozmetike in stremijo k pozitivnim spremembam na področju zakonodaje o konoplji. Utirajo pot novim standardom kakovosti izdelkov in storitev za njihove kupce. Postavljajo smernice, ki bodo veljale za zgled na področju naravne konopljine kozmetike.

Konoplja, ki jo je moč najti v Hemptouch izdelkih, je vzgojena lokalno, v Sloveniji, od koder prihajajo tudi mnoge druge sestavine njihovih večkrat nagrajenih izdelkov. Med drugim so prva slovenska kozmetika z najstrožjim certifikatom naravne kozmetike - certifikat NaTrue zagotavlja popolno transparentnost izvora in postopka predelave iz začetne surovine do sestavine, ki se uporabi v izdelku.

A na letošnje Miklavževo jutro ne boste (preveč) govorili o kozmetiki in sestavinah, temveč boste drobtinice znanja nabirali s podjetniškega vidika. Z vami bo ob kavi in rogljičku sedel Marko Sladič, direktor in ustanovitelj podjetja Hemptouch, s katerim se boste pogovarjali o njihovih začetkih, uspehih, (predvsem marketinških) izzivih, ki jim jih je postavila zakonodaja, in še in še.

Ogled dobre prakse je brezplačen in bo potekal v torek, 6. decembra 2022, z začetkom ob 9.00 uri.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.



Nazaj