Brezplačni dogodek - »OGLED DOBRE PRAKSE: PIVOVARNA LAŠKO UNION - Vas zanima, kako deluje največji proizvajalec pijač v Sloveniji?

Brezplačni dogodek - »OGLED DOBRE PRAKSE: PIVOVARNA LAŠKO UNION - Vas zanima, kako deluje največji proizvajalec pijač v Sloveniji?

07. 08. 2020

Dobimo se ob 9.45 uri pri Pivnici Union. Ker gre za voden ogled, je obvezno, da ste točni! Prevoz do lokacije ni organiziran in morate za to poskrbeti sami!

Datum: 7. avgust 2020, ob 9.45 do 12.00 ure

Namen: Tokratni dogodek je namenjen ogledu dobre podjetniške prakse za potencialne in obstoječe podjetnike. Organiziran bo voden ogled tovarne in predstavitev sistema dela v podjetju z dolgoletno tradicijo. Namen dogodka je tudi mreženje in druženje, kjer se ustvarjajo nova potencialna poslovna sodelovanja.

Vsebina: Podrobneje si boste ogledali polnilno linijo Pivovarne Union - Laško, del skupine Heineken. Gostiteljica bo mlada in nadobudna specialistka za razvoj novih produktov Patricija Randl, ki bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja povezana s pridelavo in polnjenjem piva, HACCP sistemi, praksami v živilski industriji in inovacijami v živilski branži in še kaj se bo našlo. Nikakor pa ne bodo pozabili na delček njihove 156 let stare tradicije.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijave zbirajo preko Eventbrita. V primeru zasedenosti se lahko na Eventbritu prijavite tudi na čakalno listo. Število mest je omejeno na 10.

Dodatne informacije: Za več informacij so vam na razpolago na e-naslovu: info@kovacnica.si ali pa jih pokličete na 031 338 270.



Nazaj