Brezplačni dogodek - »Odpiranje novih poslovnih priložnosti z ogledom/predstavitvijo podjetij ETIKETA, TISKARNA, D.D. in ETIKETA INTERACTIVE D.O.O.«

Brezplačni dogodek - »Odpiranje novih poslovnih priložnosti z ogledom/predstavitvijo podjetij ETIKETA, TISKARNA, D.D. in ETIKETA INTERACTIVE D.O.O.«

05. 03. 2020

Industrijska ulica 6, Žiri

Datum: 5. marec 2020, od 15.00 do 17.30 ure

Vabljeni na brezplačni dogodek z naslovom: »Odpiranje novih poslovnih priložnosti z ogledom/predstavitvijo podjetij ETIKETA, TISKARNA, D.D. in ETIKETA INTERACTIVE D.O.O.«.

Vsebina: 

15.00 - 15.15

Sprejem udeležencev in uvodni pozdrav predstavnikov podjetij

15.15 - 15.45

Predstavitev podjetij

15.45 - 17.30

Ogled podjetja Etiketa tiskarna in čas za odpiranje novih poslovnih priložnosti

Etiketa tiskarna iz Žirov je ena vodilnih slovenskih tiskarn in obenem globalni ponudnik kakovostnih, naprednih ter razvojno in tehnološko zahtevnih tiskanih rešitev. To zagotavljajo z dolgoletnimi izkušnjami v tiskarstvu, prilagodljivostjo trgu ter iskreno željo po novih znanjih. Že vse od njihovih začetkov, ki segajo v leto 1960, si prizadevajo, da zagotavljajo najvišji nivo kakovosti, močan razvoj in rešitve iz lastne proizvodnje.

Proizvajajo etikete za označevanje izdelkov, samolepilne, dvo ali večslojne, Booklet, tekstilne, ovojne in varnostne etikete, fleksibilno embalažo, transferje, okrasne trakove, ... Njihove izdelke najdete po vsem svetu. Nosijo jih nogometaši in navijači najboljših nogometnih reprezentanc in klubov, opremljajo priznane velikane športne, tekstilne in avtomobilske industrije, izdelujejo etikete za domačo in tujo farmacevtsko industrijo. Najbolj dovršene etikete na večini vin priznanih slovenskih vinogradnikov so prav tako njihov izdelek. Prisotni so tudi v vseh ostalih predelovalnih industrijah (kemična, prehrambena in kozmetična industrija, proizvodnja pijač,…).

Trend digitalizacije spreminja tudi poslovanje podjetja Etiketa tiskarna. V lanskem letu so zato skupaj z nadobudnim mladim podjetnikom, g. Valentinom Jesenkom, ustanovili hčerinsko podjetje Etiketa Interactive. Podjetje skrbi za povezovanje tiskovin z digitalno vsebino. S pomočjo tehnologije obogatene resničnosti omogočajo direktno povezavo kupca z blagovno znamko.

Udeležba na dogodku je brezplačna saj dogodek v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več o dogodku (področje »Aktualno«)

Prijava: SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o., Kontaktna oseba: Jana Šifrar, Tel: (04) 50 60 220, e-naslov: jana.sifrar@ra-sora.si. Prijave zbirajo do vključno ponedeljka, 2. marca 2020.

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Gorenjska, Kontaktna oseba: Jana Šifrar, Tel.: (04) 506 - 02 -20, e-naslov: jana.sifrar@ra-sora.si.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj