Brezplačni dogodek - »Od oblikovanja blagovne znamke do uspešne spletne prodaje«

Brezplačni dogodek - »Od oblikovanja blagovne znamke do uspešne spletne prodaje«

07. 04. 2020

Koper, Izola, Piran in Ankaran

Datum: 7. april 2020, ob 16.30 uri

V okviru evropskega projekta za spodbujanje kompetenc zaposlenih in brezposelnih nad 45 let razpisujemo izobraževalni tečaj.

Od oblikovanja blagovne znamke do uspešne spletne prodaje.

Središče Rotunda, primorski družbeni Center, Koper bo v sodelovanju z ekipo mladih podjetnikov v marcu pričelo z izvedbo neformalnega podjetniškega natečaja za potencialne podjetnike.

Na tečaju bodo podana znanja iz poslovnega načrtovanja, kjer boste razvijali svoj poslovni načrt in spoznali osnovne prijeme oblikovanja lastne blagovne znamke. Ob tem boste pridobili podjetniške in poslovne veščine ter digitalne kompetence za večjo prepoznavnost in uspešnost znamke. Naučili se boste analizirati prednosti in slabosti vaše ideje in pridobili motivacijo, da razvijete prodajno zgodbo, ki bo postala temelj vaše blagovne znamke.

Tečaj se bo izvajal na različnih lokacijah v obalnih občinah Koper, Izola, Piran in Ankaran.

Program je primeren za potencialne podjetnike z lastno podjetniško idejo, podane vsebine so prilagojene začetnikom. 

Program dogodka: 

Program je razdeljen v štiri module): 

  • Modul 1 (10 ur)

Poslovno načrtovanje in modeliranje, poslovni model  / Podjetniška orodja za podjetniško načrtovanje– orodje Mikrobiz. Ogled primera dobre prakse / pogovor s podjetnikom. 

  • Modul 2 (10 ur)

Blagovne znamke in zaščita intelektualne lastnine, postavljanje lastne blagovne znamke. Ogled primera dobre prakse / pogovor s podjetnikom. 

  • Modul 3 (10 ur)

Digitalni marketing s poudarkom na spletni prodaji / Oblikovanje uspešne predstavitve lastne podjetniške ideje “Pitching” za potencialne kupce. Ogled primera dobre prakse / pogovor s podjetnikom.

  • Modul 4 (10 ur)

Financiranje MSP in priložnosti za sodelovanje, mreženje / Predstavitev podpore internacionalizaciji in poslovanju podjetij v tujini. Ogled primera dobre prakse / pogovor s podjetnikom

Udeleženci natečaja bodo ob koncu programa izdelali lasten poslovni model in izvedli kratko predstavitev »prodajni pitching« za kupce. Moduli bodo potekali na več lokacijah o katerih bodo udeleženci obveščeni pravočasno pred izvedbo dogodka. Predvideno trajanje modulov je v skupnem obsegu 10,0 šolskih ur, pri čemer bo izvedba programa razdeljena na teoretični del (predavanje) in praktični del (srečanje z uspešnimi MSP). Za vse prijavljene je udeležba na vseh modulih M1-M4 obvezna!

Pogoji za vpis: V program se lahko vpišejo zaposleni in brezposelni, starejši od 45 let. Sprejeli bomo tudi nekaj prijav mlajših od 45 let (30%).

Dokončanje programa: Pogoj za dokončanje programa je najmanj 80% aktivna udeležba.

Več

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Prijavite se preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se obrnite ne Središče Rotunda, primorski družbeni Center, Koper, Destradijev trg 11, Koper, Kontaktna oseba: Miha Rajh, e-naslov: miha@sredisce-rotunda.si, Tel: 031 502 906.

Sredstva za brezplačno učenje v celoti prispevata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.



Nazaj