Brezplačni dogodek - »Konkurenčna prednost: močna blagovna znamka«

Brezplačni dogodek - »Konkurenčna prednost: močna blagovna znamka«

26. 02. 2020

Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec, Tržaška cesta 11, Logatec

Datum: 26. februar 2020, od 17. do 19. ure

Blagovna znamka je lahko ključnega pomena za uspešnost vsakega podjetja. Spoznali boste, na kaj vse morate biti pozorni, ko gradite podjetje oz. blagovno znamko. Dobili boste konkretne napotke pri načrtovanju in uvajanju sodobnih marketinških aktivnosti, sploh pri start-upih.

Iz vsebine delavnice:

  • Razumevanje in pomembnost blagovnih znamk v podjetništvu
  • Njen vidni del - logotip, slogan, ime … in nevidni del - vrednote, poslanstvo, vizija, osebnost, edinstvena zgodba …
  • Dojemanje blagovne znamke vaših kupcev. Graditi identiteto, kakovost, zvestobo in premoženje v njihovih očeh - opazujmo in prisluhnimo jim!
  • Orodja za uspešno uvajanje, vzdrževanje in komuniciranje blagovne znamke
  • Razvoj blagovnih znamk z uporabo vitkega pristopa
  • Konkretne rešitve za vaše podjetje

Več

Izvajalec-predavatelj: Predavatelj mag. Dejan Šraml je direktor Območne obrtno-podjetniške zbornice Logatec in podjetniški svetovalec. Kot zunanji predavatelj sodeluje z IBS Mednarodno poslovno šolo Ljubljana. Pred zaposlitvijo v podpornem podjetniškem okolju je na Fakulteti za management Univerze na Primorskem vodil področje tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi. Bil je vodja primorske regije Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Zaključil je magistrski študij s področja managementa in podjetništva ter bil izvoljen v visokošolski in raziskovalni naziv asistent z magisterijem za področje managementa.

Udeležba je brezplačna.

Prijava in dodatne informacije: e-naslov: info@ooz-logatec.si 

Delavnica bo izvedena v okviru projekta NUVOLAK2, ki je sofinanciran iz programa Interreg Italija-Slovenija 2014-2020 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj