Brezplačni dogodek - »Kako izpeljati kratko, a učinkovito predstavitev - 2. del«

Brezplačni dogodek - »Kako izpeljati kratko, a učinkovito predstavitev - 2. del«

18. 09. 2019

Ljubljanski univerzitetni inkubator

Datum: 18. september 2019, od 13.00 do 15.30 ure

V drugem delu delavnice bodo nadgradili in izpilili znanje osvojeno v prvem delu delavnice, 11. 9. 2019. Na osnovi komentarjev in napotkov, ki jih boste dobili že na prvi delavnici, boste lahko svoj nastop v enem tednu popravili, izboljšali in ga ponovno predstavili pred občinstvom. Tokrat bo vaš nastop zagotovo super.

Primarno bo delavnica namenjena pripravi na pitching na mednarodnem natečaju Falling Walls Lab, ki mora biti dolg 3 minute in to v angleščini. Vabljeni vsi, ki se pripravljate na omenjen natečaj ali na katerega drugega ali za predstavitev pred tujim investitorjem.

Delavnica je namenjena dijakom, študentom in ostali mladim s podjetniško žilico, ki udeležencem nudi temeljna znanja javnega nastopanja in predstavitve ideje. Ter vsem, ki so se prijavili na mednarodni natečaj Falling Walls Lab Ljubljana 2019.

Z vami bo Nina Dušić Hren - ustanoviteljica podjetja Dober stik. Predavateljica je po izobrazbi psihologinja, sicer pa specialistka za javne nastope in tečaje javnega nastopanja - trenerka govornikov za TEDx dogodke in povezovalka TEDxVelenje, NLP praktik in certificirana kompetentna govorka Toastmasters International. Nina meni, da so, ne glede na področje dela, veščine komunikacije in nastopanja tiste, ki pomagajo idejam, da vzcvetijo.

Več o dogodku 

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest omejeno!

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Aleši Mihelič, e-naslov: alesa.mihelic@lui.uni-lj.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj