Brezplačni dogodek - »Jordon Rooney: Tvoj brand je tvoja svoboda.«

Brezplačni dogodek - »Jordon Rooney: Tvoj brand je tvoja svoboda.«

31. 03. 2020

Center inovativnega podjetništva NLB, Trg republike 2, Ljubljana

Datum: 31. marec 2020, ob 18. uri

Na dogodku bodo spregovorili o preverjenih načinih, kako izgraditi svojo osebno blagovno znamko, privabiti sledilce ter podjetja in vzpostaviti prave poslovne povezave. Ali veš, da ti za ustvarjanje osebne blagovne znamke ni treba biti influencer ali vplivnež? Jordon namreč iz lastnih izkušenj uči, kako zgraditi pristno in trajnostno blagovno znamko, ki je njemu prinesla neskončne priložnosti.

Tvoja sreča je odvisna od tvoje kariere. V digitalni dobi ti ni treba vztrajati v službi, ki je ne maraš. Če imaš pravo osebnost, ustvarjalnost ali edinstven nabor spretnosti, si lahko zgradiš platformo, da se osvobodiš nesmiselnega dela.

Na dogodku boš skupaj z Jordonom spoznal/a, kako razvijati svojo blagovno znamko, ustvarjati vsebino na družbenih omrežjih, ki bo ustvarila občinstvo, in nato zgraditi podjetje, ki ti bo omogočilo, da živiš svoje polno življenje.

Predavatelj: Jordon Rooney je digitalni inovator, strokovnjak za znamčenje in govorec iz Pittsburgha (Pennsylvania, Združene države Amerike). Ima 140.000 sledilcev na družbenih omrežjih in 20 milijonov ogledov videov. Direktor podjetja Built Different. Govorec na TEDxUPNYC v Pragi: Building an Authentic Brand in the Digital Age. Prejemnik AVA International Digital Media Platinum Award nagrade. Ustanovotelj VlogU, prve digitalne marketinške agencije, ki jo vodijo mladi (do 30 let).

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri g. Davidu Arnežu, e-naslov: david.arnez@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj