Brezplačni dogodek - »JAZ kot blagovna znamka«

Brezplačni dogodek - »JAZ kot blagovna znamka«

30. 01. 2020

SEŠ - Roška Roška 2, Ljubljana

Datum: 30. januar 2020, ob 12.40 uri

Se strinjate s trditvijo, da ne tržimo zgolj produktov in storitev ampak vsak od nas primarno trži sebe?

Vsi se na nek način tržimo. Otrok, ki skušamo pred spanjem iztržiti ogled še ene risanke. Najstnik, ki si v soboto zvečer želi posoditi očetov avto. Vsak zaposleni, ki želi od nadrejenega izpogajati boljše pogoje. In nenazadnje tudi vsak, ki išče zaposlitev in želi delodajalca prepričati, da je zanj najboljša izbira.

Vsak od nas je svojevrstna blagovna znamka - čeprav o tem ne govorimo veliko in ne prav pogosto je to še kako res. Skozi svoje ,vedenje, telesno govorico, izražanje prepričanj, govor, obleko, pa tudi ciljne naravnanosti drugim v okolici sporočamo kdo smo in kaj si želimo ter jih hkrati skušamo prepričati, da nas pri naši ideji podprejo. Pa nam to vedno uspe? Žal to velikokrat počnemo premalo preudarno, smo pri tem neuspešni in se ne zavedamo kak vpliv imamo na druge in njihovo mnenje. To je lahko tudi posledica tega, da morda ne vemo povsem kdo smo, kaj si v resnici zares želimo in kaj so naše glavne prednosti…. Ne skrbite, nič ni izgubljeno, vsega tega se lahko naučimo, se izpopolnimo.

Na interaktivni delavnico se boste naučili, kako najprej prepričati sebe, da boste lahko prepričali tudi druge. Osvojili boste vrsto korakov ter metod, da boste znali suvereno zastopali sebe in svoje cilje. Naučili se boste biti bolj prepričljivi.

Predavateljica: Barbara Podlogar je avtorica in predavateljica. Njeno delo je od nekdaj povezano z ljudmi (mentorstvo, svetovanje, vodenje projektov, vodenje timov ipd.). Že 16 let je zaposlena v gospodarstvu, kjer spretno združuje vsa svoja znanja ter izkušnje in jih prenaša v prakso ter poslovno okolje. Z različnimi delavnicami in treningi želi ozavestiti in prebuditi potenciale ljudi. Teme, ki jih predava so povezane s komunikacijo, čustveno inteligenco, proti stresnimi vsebinami, timskim delom, vedenjskimi profili ipd.. Barbara je mojster NLP (Nevrolingvistično programiranje, INLPCA), certificirana trenerka za Vedenjski profil (Persolog) in učiteljica meditacije (Mindfulness meditation, University of Holistic Theology, Florida). Je predavateljica na GEA College, fakulteti za podjetništvo.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež (e-naslov: David.Arnez@gea-college.si).

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na pri Dariu Bergincu, e-naslov: dario.berginc@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj