Brezplačni dogodek - »Izrazi svoj potencial«

14. 02. 2020 - 15. 02. 2020

v prostorih Pine, Gortanov trg 15, Koper

Datum:

  • 14. februar 2020, od 16. do 20. ure
  • 15. februar 2020, od 9. do 13. ure

Tokrat, predzadnjič, bodo v sklopu serije delavnic aktiviranja človeških potencialov pozornost namenili izražanju svojega potenciala.  

Moči bodo usmerili v voljo do aktiviranja in motivacijo do izražanja potencialov v družbi in okolju. Raziskovali boste prepoznavali boste verbalne in neverbalne komunikacijske taktike. Učili se boste biti jasnejši in fleksibilnejši v komuniciranju z različnimi posamezniki ter v različnih okoljih, z namenom, da bo vaša informacija prišlo do cilja v taki obliki, kot ste si želeli.

Več

Delavnice izvajata dramska igralka Urška Bradaškja, univ. dipl. sociologinja in doc. dr. Tinkara Pavšič Mrevlje, univ. dipl. psihologinja.

Z udeležbo na delavnicah boste na zanimiv način prepoznali in razumeli stanje ter izzive tematike posameznega sklopa. V praktičnem delu boste z vajami integrirali pridobljena znanja v prakso.

Delavnice boste zaključili z evalvacijo in samorefleksijo vsakega posameznika v skupini, v smislu ozaveščanja in prepoznavanja lastnih potencialov in talentov ter spodbujanja vsakega posameznika k aktivacij le - teh v družbi in/ali delovnem okolju.

Več informacij o drugih delavnicah je na voljo tukaj.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Obvezne so prijave na spletnem obrazcu. Rok za prijavo na četrto delavnico je četrtek, 13. februar 2020. Prijavite se tukaj. Prednost pri prijavi bodo imeli mladi do 29. leta, seveda pa k prijavi vabijo tudi vse, ki vas tovrstne tematike zanimajo.

Priporočljivo je, da se udeležite obeh delov delavnice, nič pa ne bo narobe, če se jim pridružite le en dan, a v tem primeru prijazno prosijo, da jim to sporočite ob prijavi.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na e-naslovu: info@pina.si.Nazaj