Brezplačni dogodek - »Inovativne priložnosti in prakse v pomorstvu in navtiki«

Brezplačni dogodek - »Inovativne priložnosti in prakse v pomorstvu in navtiki«

05. 03. 2020

v prostorih Tehnološkega parka Ljubljana (stavba B)

Jadransko-jonska regija - Morje priložnosti in izzivov

Datum: 5. marec 2020, s pričetkom ob 9.30. uri

Ste navtični podjetniški navdušenci, razvijalci zelenih tehnologij? Imate poslovno idejo ali projekt in iščete poslovnega partnerja, raziskovalca, strokovnjaka s področja intelektualne lastnine …?

Dve mednarodni platformi, ki povezujeta poslovno in podporno okolje v Jadransko-jonski regiji, od Italije, Slovenije in ostalih držav bivše Jugoslavije do Albanije in Grčije, vam lahko pri tem pomagata.

Vabijo vas, da se jim pridružite na brezplačnem dogodku z naslovom: »Inovativne priložnosti in prakse v pomorstvu in navtiki«, ki bo v četrtek, 5. marca 2020, v prostorih Tehnološkega parka Ljubljana, stavba B, s pričetkom ob 9.30. uri.

Z zanimivimi gosti boste spregovorili o aktualnih priložnostih in izzivih, s katerimi se srečuje pomorska industrija v najširšem smislu - od izrabe alternativnih energetskih virov, podnebnih sprememb, digitalizacije do upravljanja z inovacijami in zaščite intelektualne lastnine.

Več o dogodku

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Prosijo vas, da se na dogodek prijavite preko elektronske prijavnice do torka, 3. marca 2020.

Dogodek, ki bo potekal v organizaciji TehnoCentra Univerze v Mariboru, Tehnološkega parka Ljubljana in Fakultete za pomorstvo in promet Univerze v Ljubljani, bo tudi priložnost, da se seznanite z možnostmi informiranja, sodelovanja in povezovanja, kot ju za podjetja ponujata platformi projektov NEORION in SHIPmEnTT programa Interreg ADRION.



Nazaj