Brezplačni dogodek - »Delati dobro za Svet - odličen poslovni model«

Brezplačni dogodek - »Delati dobro za Svet - odličen poslovni model«

04. 03. 2020

Inkubator Gea College, Dunajska 156, Ljubljana

Datum: 4. marec 2020, ob 16. uri

Na predavanju Delati dobro za Svet - odličen poslovni model bodo udeleženci pridobili znanja s področja socialnega podjetništva. Tudi humanitarni poslovni subjekti imajo poslovni model, ki ni nujno povezan z denarjem (zaslužkom v prvi vrsti), ampak se navezuje na druge prvine poslovanja - delati dobro za ljudi, okolje in prostor in biti uspešen pri tem. Skozi podjetniške zgodbe Afrike bodo zaokrožili celoten opus »delati dobro« kot poslovni model.

Predavatelj: Jana Dular, humanitarna delavka in univ.dipl. pravnica je ustanoviteljica slovenskega humanitarnega društva ELA, že 11-let v vzhodni Afriki vodi humanitarne projekte. Od avgusta 2011 dalje se nahaja v Malaviju, v centralnem predelu Afrike, kjer vodi projekte za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. Z donacijami je izgradila izobraževalni center v malavijski vasici Mazembe, ki ga vsak dan obiskuje 250 otrok (od tega 50 s posebnimi potrebami). Ustanovila je mladinski klub ter delavnice finančne pismenosti za 50 lokalnih žensk.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Davidu Arnežu, e-naslov: david.arnez@gea-college.si

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj