Brezplačni dogodek - »5 korakov do uspešnega mreženja«

Brezplačni dogodek - »5 korakov do uspešnega mreženja«

10. 03. 2020      Primorsko-notranjska regija

v Vinski kleti pri Starčih - Tavčar, Križ 158, Križ

Datum: 10. marec 2020, ob 9. uri 

Inkubator Sežana in BNI sinergija v sodelovanju z javna agencijo SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih od 2020 do 2022 »SIO 2020-2022« organizira brezplačen promocijsko-motivacijski dogodek: »5 korakov do uspešnega mreženja«.

V poslovnem in zasebnem življenju srečujemo veliko število ljudi in jih imamo v svojem portfelju znancev, poslovnih partnerjev, celo prijateljev in celo širšega sorodstva, a velikokrat bodisi ne znamo ali pa si ne upamo ta družbeni kapital spremeniti v koristne poslovne kontakte, s katerimi dejansko lahko poslovno sodelujemo.

Na dogodku boste:

  • slišali, kaj sploh ciljno usmerjeno in strukturirano mreženje je,
  • se naučili osnovnih tehnik in pravil mreženja in
  • se MREŽILI.

Ne pozabite na vizitke, ki so eden ključnih elementov uspešnega mreženja.

Skozi teorijo in prakso mreženja nas bo vodil Damir Novak (SME svetovanje), ki podjetnikom in njihovim ekipam stoji ob strani pri doseganju poslovnih ciljev, izboljšanju strategije, organizacije, strukture, trženja in prodaje. Deluje kot poslovni svetovalec in trener vodstvenih ekip, najpogosteje v malih podjetjih, ki so pripravljena na spremembe za doseganje novih, bolj ambiciozno postavljenih ciljev.

Več o dogodku

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Na dogodek se prijavite preko spletnega obrazca.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na e-naslovu: info@inkubator.si.



Nazaj