Brezplačna spletna delavnica - »RAST PODJETJA v "novih - Corona časih"«

Brezplačna spletna delavnica - »RAST PODJETJA v "novih - Corona časih"«

16. 12. 2021

na spletu

Datum: 16. december 2021, od 9.00 do 10.30 ure

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »RAST PODJETJA v "novih - Corona časih"«, ki bo potekala v četrtek, 16. decembra 2021, od 9.00 do 10.30 ure.

Rast podjetja je velikokrat zahteven proces že v “običajnih” časih, v razmerah negotovosti spreminjajočih se administrativnih ukrepov v zvezi s covid, pa je to še težje.

A podjetniki, lastniki in direktorji smo vseeno zainteresirani za rast in dobro je vedeti, na kaj vse moramo paziti, da bo vzpon čim bolj gladek in s čim manj tveganja. Seveda se je potrebno izogniti vsem pastem, ki jih rast podjetja prinaša in ki so že mnogim, uspešnim podjetnikom prekrižale načrte in povzročile namesto rasti zmanjšanje poslovanja ali celo propad podjetij.

Vsebina delavnice:

  • Kako podjetju zagotoviti rast tudi v teh časih.
  • Kako zaposlovati, da boste čim manj tvegali.
  • Pridobili boste veščine za vodenje podjetja na naslednji stopnji.
  • Spoznali boste pri katerih velikostih se podjetje “lomi”, na gor ali na dol.
  • Spoznali boste kako delegirati naloge in odgovornosti, da razbremenite sebe in omogočite podjetju razvoj.
  • Spoznali boste pasti predajanja vodstvenih funkcij.
  • Spoznali boste kako najti idealnega direktorja, vodjo.
  • Naučili se boste kako pridobiti več denarja iz podjetja in kako se organizirati, da boste imeli čas dobiček tudi porabili.

O predavatelju: Gaber Marolt je predavatelj z bogatimi podjetniškimi in poslovnimi izkušnjami. Trener nevrolinigvističnega programiranja in master coach z mednarodnim certifikatom INLPTA in SNLP. Univerzitetni diplomirani economist z Executive MBA Poslovne šole Cotrugli.

Spletna delavnica bo potekala preko aplikacij: MS Teams, ZOOM ali Webex. Dostop do aplikacije, v kateri bo potekala delavnica, boste prejeli en dan pred pričetkom na vaš e-naslov.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do srede, 15. decembra 2021, do 12. ure.

Dodatne informacije in prijave

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«



Nazaj